üstadım altta anot- katot uçları bulunan malzemenin adını yok sanırım gözden kaçtı.bide bu devrenin proteus ta çizilmiş hali varmı?
ldr ile role kontrolu hassasiyeti trimpot ile ayarlanabilir
http://www.mediafire.com/?g1izbdp1cmi
NOT:ALINTI DEĞİLDİR
üstadım altta anot- katot uçları bulunan malzemenin adını yok sanırım gözden kaçtı.bide bu devrenin proteus ta çizilmiş hali varmı?
o dediğin leddir röle çalıştığı zaman yanar
Bir ulusu yok etmenin en iyi yolu o ulusun dilini yok etmektir
Özel mesaj yoluyla yardım istemek Kesinlikle yasaktır
hımm teşekekürler hocam peki proteusta çizilmiş hali varmı
Merhaba
Ben size çok basit olarak LDR'nin çalışma pensibini gösteren bir şema vereyim.LDR'nin + ve - uçlarından ileri geri götürerek ve de potun değerini diğiştirerek hassasiyetini ayarlayabilirsiniz.kadırde.DSN
konyalı üstteki resim proteusta çizilmiş diceksin ama ben direk kendi uzantısını soruyorum.direk makinadan basmak için sordum,bu tip teknoloji henüz konyaya gelmemiş olabilir.bence senin bunları öğrenmen gerek[COLOR="Silver"]
----------
----------
teşekkürler kudret abi
Maximen konya hakkında bilgi vermiş bende bi kaç ekliyeyim direk adam zaten oraya proteus çizimini koymuş link ölmüş yenilermisiniz demek başka proteus çizimini istemek başka bunu ayırt edemiyecek kadar aklın vardır sanırsam.
Konyada senin bahsettiğin teknoloji sen doğmadan öncede vardı merak etme.
Link ölmüşse ve yenilenmediyse bunu çizecek kadar teknoloji öğrenmen lazımki burdan öğrenmiş gözükmüyosun öğrenemiyorsan bile çizimi yapılmış bir devrenin çizimini istemen saçma direk uzantısını belirtirsin gerekli dosya eklenir umarım bunları okuyacak teknolojin vardır yoksa ses kaydı yapıp ölemi anlatıyım
neyse tamam siz haklısınız kusura bakmayın
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)