ben kararsız multivibratörler ile ilgili uygulama ödevi aldım ama flip-flop gibi basit birşey yapmak istemiyorm sizin bildiğiniz devreler varmı pic ile de olabilir şimdiden tşk. ler.
çok saol ama ben bunu indiremiyorm bi sorun olabilirmi acaba.
Link e tıklıyosun free diyosun yazan şifreyi yazıyosun kaydet diyosun iniyo linkte bi sorun yok
kararlı ve kararsız multivibratör devreleri arasında ne fark vardır bilen varkmı acaba bunlar benm dönem ödevimde...
Ekte Multivilatörlerle ilgili (kararlı-kararsız-tek kararlı-çift kararlı-monostable-bistable-astable) ile ilgili bilgiler mevcuttur...
çok saol...
görebilmek icin proteus programinin yüklü olmasi gerekir bende ilkte acamamiştim sonradan farkına vardim.
teşekkürler ...
=) çok saol da biraz geç kalmışsınz. bn bu konuyu açtığımda lise son sınıftaydım, liseden mezun oldum dersaneye gittim şu anda üniversite 1. sınıftaym (= ama tşk. ederm yinede ilgilendiğin içn..
multivibratör le ilgili birşey araştırıyordum elektro bilim sitesine yeni bir üye olduğum icin ihtiyacinız olduğunu düsündüm yardımcı oldum zamanında olmadigim icin k.bakmayin :/
1 yıl gecikmiş![]()
cokic, hiç önemli değil. İlgilendiğin için teşekkürler..
rica ederim siz sagolun :/
benimde dönem ödevim multivibratörler acaba yardım edebilirmisiniz şimdiden tesekkür ederim
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)