Toplam 4 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 4 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    forum üyesi

Standart dikiz aynası açma kapama modülü

bir arkadışımın isteği üzerine tasarladığım bir devre, araçlara sonradan takılan bazı alarm devrelerinde dikiz aynaları için modül bulunmamakta, bu yüzden araçtan inmeden önce aynaları kapatmak zorunda kalırız, işte bu devre sorunu ortadan kaldırır, devre hem manuel hem otomatik kullanmaya izin verir, alarm kurulunca +tetik ucu devremizdeki röleyi 5 saniye süresince çeker ve dikiz aynaları kapanır, alarmı devre dışı bırakınca +tetik kesilir ve diğer röle 5 saniye çekili kalır dikiz aynaları açılır, 3. ve 4. röleler manuel kullanımda devreye girer ve araç içerisinde dikiz aynaları açılıp kapatılabilir.

www.elektronika.gen.tr

yüzbaşı
    Nereden
    antalya

Standart Ce: dikiz aynası açma kapama modülü

kardeş güzel bir devreye banziyor ellerine saglık

forum üyesi

yeni Cevap: dikiz aynası açma kapama modülü

Hocam merhaba bana buna benzer bir devre lazım ama ben bu işte daha çok yeniyim. elimde motorlu oto anteni bulunmakta ama yarı otomatik elle kumanda ediliyor. Teybinde otomatik anten çıkışı var teyp açıldığında anten açılıyor ama kapandığında kapanmıyor. Teybe bağlamak zorunda değilim otomatik kilitede bağlasam olur. Bana nasıl yardımcı olabilirsiniz çalışmalarınızı gördüm gerçekten taktire şayan iyi çalışmalar dilerim.

Orkun Kozan
    Bilgi İşlm. ve Rklm.S.

forum üyesi

Standart Cevap: dikiz aynası açma kapama modülü

Selamlar...
    Ben bunu aracımdaki aynalara yapmak istiyorum..Ben uzaktan kumanda anahtar devresi ne bağladığım için aynalar yarı katlanmış halde duruyor..
    elektrik sinyal zamanının uzaması için ne yapmalıyım..yardımcı olabilirmisiniz...teşekkürler şimdiden...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)