Toplam 3 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 3 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: stm32f103

forum üyesi

Standart stm32f103

stm32f103 serisi arm mikrolar dikkat çekici..

http://www.st.com/mcu/pfinder-STM32.html

fiyatları 4-8 dolar arası..
    fiyatlar için farnell
    http://uk.farnell.com/jsp/search/bro...questid=107519

özellikleri:
    72MHz CPU speed, Vbat pin, low power features, embedded POR, PDR and PVD, Internal RC 8MHz, Internal RC 32KHz, 4-16MHz main oscillator, dedicated 32KHz Oscillator, 1xHigh speed USART 4.5Mbps, 18MHz I/O toggling, MC oriented PWM, 2xADC (dual sample and hold)

128K flash 20480 ram 16x12-bit 4x16-bit (16/16/18) 2xWDG, RTC, 24-bit dowhn counter 2xSPI/2xI²C/3xUSART(IrDa/ISO7816)/USB/CAN 51(51) TQFP 64 10x10x1.4 1 2 to 3.6V

en dikkat çekici özelliği 2 adc kanalı olması yani 2 ölçümü aynı anda yapabiliyor..üstelik 12 bit
    bütün portlar yüksek akım kapasiteli, normalde 4ma bu seride 8-20 ma..

forum üyesi

Standart Cevap: stm32f103

Arkadaşım ARM entegre arıyorsan sana benden bir tavsiye en azından kolaylıkla bulunması açısından Elimde Lg c2500 tel vardı ekranını kırmış kardeşim içini açtığımda MT6218B entegresinin üzerindede kocaman puntolarla ARM yazılıydı eger Arm entegre ise Yurt dışından getirtmeye gerek kalmaz sanırım genellikle Lg firmasının urunleri boyle kaliteli içeriğe yer veriyor diye tahmin ediyorum telin tamitini yapamazsam sokecem ama Bga entegreye lehim yapmak istediğimde ayak yapmamda gerekecek ben onu nerden bulucam bu konuyu karakara duşunuyorum açıkcası Armyi ararsan cep telefonu işlemcileri bence bu iş için ideal diye duşunuyorum bilmiyorum haksızmıyım Ayak yapma konusunu nasıl hallederim bir yardımcı olsan (kalıbı nerden alabilirim)

Ayrıca uydu set top box'larıda 32bit işlemci haberiniz olsun board yaptım kullanıyorum bilginize
    Konu sercom tarafından (27.Haziran.2010 Saat 19:54 ) değiştirilmiştir.

Linux Sever

Standart Cevap: stm32f103

Alıntı sercom Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşım ARM entegre arıyorsan sana benden bir tavsiye en azından kolaylıkla bulunması açısından Elimde Lg c2500 tel vardı ekranını kırmış kardeşim içini açtığımda MT6218B entegresinin üzerindede kocaman puntolarla ARM yazılıydı eger Arm entegre ise Yurt dışından getirtmeye gerek kalmaz sanırım genellikle Lg firmasının urunleri boyle kaliteli içeriğe yer veriyor diye tahmin ediyorum telin tamitini yapamazsam sokecem ama Bga entegreye lehim yapmak istediğimde ayak yapmamda gerekecek ben onu nerden bulucam bu konuyu karakara duşunuyorum açıkcası Armyi ararsan cep telefonu işlemcileri bence bu iş için ideal diye duşunuyorum bilmiyorum haksızmıyım Ayak yapma konusunu nasıl hallederim bir yardımcı olsan (kalıbı nerden alabilirim)

Ayrıca uydu set top box'larıda 32bit işlemci haberiniz olsun board yaptım kullanıyorum bilginize
    Cep telf. söküp kullanmak çok zor olur, yani kılıf dip olsa tamam ama bga vs. kılıflı entegreleri tekrar pcb ya aktarmak zor iş. Kaldı ki üstünde her ARM yazan entegre mikrodenetleyici değil. İşlemci olabilir ki muhtemelen işlemcidir.
    Linux OS Gömülü Sistemler-Gumstix/OpenEzX/BeagleBoard

http://hyetik.wordpress.com

*Seri port iletişimi hatalıysa %99 m.kontrölör saat sinyali düzensizdir.
    *M.kontrölör programı başlatmıyorsa reset/mclr bacağı LOW konumundadır
    *Eğer devre hiççalışmıyorsa devreye güç verdiğinden emin ol

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)