Toplam 13 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 13 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    forum üyesi
    Nereden
    ankara

Standart Lazer Yazıcı

Arkadaşlar hem pcb hemde okula suncağım dökümanlarda kullanmak üzere lazer yazıcı alcam ama bazı sorular var kafamda öncelikle alcağım yazıcının ilerde tonerini değiştirmek istediğimde fazla maliyetinin olmaması lazım malum öğrenciyiz ve pcb de baskı kalitesinin iyi olmasını istiyorum hp nin bikaç ürününe göz attım ve HP LazerJet 1018 lazer ve LazerJet 1022 modellerininden birini almaya karar verdim 1018 ve 1022 arasında 100$ fiyat farkı var sizce hangisini almalıyım yada tavsiye edebileceğiniz başka yazıcı varmı şimdiden teşekkür ederim

yildizelektronik
    misafir

Standart Ce: Lazer Yazıcı

Kardeş bende şu anda hp 1018 var geçen sene almıştım ve çok memnunum. Sürekli baskıdevre çıkartıyorum ve çıktıları mükemmel alıcaksan onu şiddetle tavsiye ediyorum ayrıca toneri de ucuz.Ben o kadar baskıdevre çıkarmama rağmen halen ilk tonerini kullanıyorum ve hala bitmedi.Alıcaksan 1018 işini görür.

TEKNİK ÖĞRETMEN
    Nereden
    ÇORLU

1018

forum üyesi
    Nereden
    ankara

hocam çok teşekkür ederim pcb de kafamı kurcalayan bazı noktalırı hallettim sayenizde dediğiniz gibi 1018 alcam bu hafta sonunda fiyatın fazla tuzlu olmaması benim için avantaj

ELEKTRONİK ÖĞRETMENİ

karedeşim ben xerox3117 model lazer yazıcı kullanıyorum ve memnunum tam dediğin şekilde kullanıyorum hem pcb baskı için hemde döküman çıkartıyorum

***Site Kurucusu***
    Nereden
    Mersin

Thumbs up Ce: Lazer Yazıcı

arkadaşlar marka reklamı gibi yapmak amacım değil yanlış anlamayın hp1010 modelinide kulanan herkes hem seri hemde güzel cihaz diyorlar hp orjinal sitesinden aradım ürretimden kalkmış onu belirtmek isterim ama gene 10xx olan modellerinden birini tavsiye ediyorum bide yeni alacaklara tavsiyem kartuşu ucuz olan firmaları tercih edin hemen hemen hepsi aynı işi görüyor içalışmalar

professionals
    Nereden
    Afyon

selam
    1018 üretimden kalktı fakat bazı kırtasiye be blgisayarcılarda 95$ +kdv ye bulabilirsin 1022 nin iki cinsi var. network yazıcı olanı ve düz olanı. Ben xerox 3119 kullanıyorum.ama hp yada herhangibiryazıcı alırsan al toneri tekrar doldurulabilir ve chip kontrollü olmasın..

Her konuda mütavazi ol!!!!!
    Mütavazilikte Toprak gibi ol!!!
    (Hayatı güzelleştirmek bizim elimizde)

forum üyesi
    Nereden
    ankara

rambili kardeş tonerin tekrar doldurulabilir olmasının ne gibi bi zararı var biraz açıklarmısın

TEKNİK ÖĞRETMEN
    Nereden
    ÇORLU

uykusuz zararı yok yararı var dolum yapmanın... yararı var dolum 25 ytl orjinal toner 80-100-120 ytl arası değişiyor...

forum üyesi
    Nereden
    ankara

mert53 kardeşim rambili kardeş aslında haklı yazıcı tamir ve bakımında çalışan bir arkadaşıma danıştım bazı firmalar 0 toner takıyoruz die çıkama toner takıyolarmış mesela ben gidip 0 toner alıyorum eski tonerimi çöpe atıyorum yada toneri değiştirdiğim yere bırakıyorum adamlar benim tonerimi doldurup ambalajlayıp 0 toner die satıyolarmış genelde bu hp marka tonerlerde uygulanıyomuş o yüzden dikkatli ve olmakta fayda var

Azimli
    Nereden
    Konya

eğer 3 ü bir arada bi şey düsünürsen ben önümüzdeki haftalarda alacağım fiyatı cok uygun Hp M1005 almısken tam olsun bence Ama sadece baskı devre için kullancam tek özellik yeter diyosan 1018 ile 1020 almanı tavsiye derim 1018 600x600 Dpi , 1020 1200x1200 Dpi baskı kalitesi verir..Fiyatları ikisinin arasında pek fark yok...

Hp M1005
    http://www.kocpa.com/asp/show_stock....uct=CY545HEW70

professionals
    Nereden
    Afyon

selam arkadaşlar,
    Doldurulan tonerlerde 1 veya 2 doluman sonra dram ve bıçak(artık toner temizleme) sistemi arızalanıyor. Mecburen değiştiriyorsunuz. Fakat dolum toneri kullanmayın demiyorum. Kullanabilirsin. Benimki bir bilgidir sadece (Bende dolum toner kullanıyorum) Kullandığım yazıxı xerox 3119 kullanıyorum. Sadace bskı devre çkartıcaksan HP 1018 veya 1020 kullan derim.
    Her konuda mütavazi ol!!!!!
    Mütavazilikte Toprak gibi ol!!!
    (Hayatı güzelleştirmek bizim elimizde)

TEKNİK ÖĞRETMEN
    Nereden
    ÇORLU

rambili sizin dolum yaptırdığınız yerler temizlik işlemini yapmıyorlarsa onların suçu bizde dolum yaptırıyoruz bütün müşterilerinkini bizzat başında bekliyorum bıçakları çıkararak tüm temizliği yapılıyor... bir dram 5-6 kez kullanıldığı oluyor... dram yapısı gereği kabuk yıpranıyor nedeni kullandığınız kağıtlardan kaynaklanıyor... asetat kullanılırsa kullanımı dahada az sürer... çünkü dram üzerinde yeşil boya üzerinde toz toner yapışarak oradan kağıda aktarılıyor buda kağıdın her drama sürttüğünde yıpranması demek... bilmem anlatabildimmi...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)