Toplam 7 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 7 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 7106

forum üyesi

Standart 7106

7106 LI LCD VOLTMETRE ARIYORUM. HER KİTAPTA OLAN BİR ŞEMA VAR Kİ ONU ÇALIŞTIRAMADIM. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

lock
    misafir

Standart Ce: 7106

kardeş devrenin yaptığın halinin resmini gönderirsen sana daha iyi yardımcı olmaya çalışırız. Şimdi görmeden birşey söylememiz yanlış olur. her hangi bir bacağı ( örneğin osilatör bacağını ) yanlış bağlamış olabilirsiniz.Power suply olarak ne kullanıyorsunuz.

forum üyesi

çalıştıramadığım devre bu ama herhangi 3 1/2 luk lcd li voltmetre de işimi görür

***Site Kurucusu***
    Nereden
    Mersin

hatırladığım kadarıyla 7106 intersil firmasının ürettiğii bir entegredir. entegre ile yapılan tüm devreler çalışmaktadır. 7106 kullanırsanız lcd kullanmak zorundasınız 7107 eşdeğerindeki entegreyi kullanırsanız devreede display kullanmak zorundasınız genelde bu entegree kıyaslama işlemleri için kullanılmaktadır devreyi gözden geçirmeni ve besleme ve osilatör kısmına bakmanı onerrim

lock
    misafir

kardeş sen kendi yapmış olduğun devreyi göndermiş olsaydın yolları kontrol etme şansımız olurdu. göndermiş olduğun resimde 4030 sadece nokta pixeli için kullanılıyor. sen istemezsen kullanmayabilirsin. Sadece Ölçtüğün analog değeri ondalıklı görmezsin.

TEKNİK ÖĞRETMEN
    Nereden
    ÇORLU

7107 bende yapmıştım bir zamanlar voltmetre çalışıyor termometrede yapmıştım ama kararlı çalışmamıştı.

forum üyesi

ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)