ya kardeşim gooogle a bu söylediklerini yazınca onlarca proje ve kod çıkıyor zaten.
gerçekten çok çaba sarfediyorum ama sizi anlayamıyorum.
pic16f628 ile DTMF yapımında yardım olacak doküman arıyorum
ya kardeşim gooogle a bu söylediklerini yazınca onlarca proje ve kod çıkıyor zaten.
gerçekten çok çaba sarfediyorum ama sizi anlayamıyorum.

SELAM MAŞALLAH FORUMDA BU DTMF İLE İLGİLİ OKADAR KONU ACILMIŞKİ CEVAP VERMEKTEN BIKTIM İNANINKİ GALİBA BAZI ARKADAŞLARIMIZ HİÇ FORUMU TAKİP ETMİYOR FORMA GİRİNCE İLK YAPTIKLARI ŞEY YENİ KONU AÇMAK GALİBA SADECE BU FORUMDA DTMF İLE İLGİLİ ENAZ 30 TANE KONU VAR LETFEN HİÇ DURMADAN KONU AÇMAYALIM ARADIGIN HERŞEY BURADA VAR CANIM KARDEŞLERİM Giriş Yap HADDİMİ AŞTIMSA ÖZÜR DİLERİM

ab elektronik çok özür dileyerek söylüyorum ama bunlar reklam kokan hareketler.bu arada soruda bir şeyin açıklanması lazım.mesela çoğu devrede bir adet dtmf kod üretici entegre ve pic bulunuyor.ama aslında picler her hangibir başka entegre olmadan dtmf kodları üretebilirler.ve bu konuyu bende merak ediyorum

bende bunu anlatan bir kaynak maalesef bulamadım

Kardeşim sizin sorununuz ne biliyormusunuz kesin hükümlü insanlarsiniz benim verdigim likke tikladinmi içerigini inçeledinmiki konuşuyorsun reklam mekram diye orasi bir forum sitesi bunun neresi reklamki anlamadim oradaki forumdaki ügelerde buranin linkini veriyorlar onlarda buranin reklaminimi yapiyor yani zaten size iyilik yapanda kabahat saygi deger kardeşlerim benden iyilik yapmasi geriside benim sorunum deyil nasilsa allaha emanetolun hepiniz lütfen peşin hükümlü olmayalim saygilarimla
Bu devrenin hazırı var kardeş masraf ettigine deymez mazeme fiyatına hazırı satılıyor..
googleye DTMF UZAKTAN KONTROL yaz geliyor..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)