sadece cagrı bilgisini almak mı aradagın bir direnc kondansatör ve optokuplörle işini rahatlıkla görürsün zil caldırma gerilmi 110vac dir dikakt et kolay gelsin
arkadaşlar benim bi ödevim var cep telefonu il röle kontrol etmek cep telefonu çaldığı zaman telefondan nasıl çıkış alabilirim yardımcı olursanız sevinirim
sadece cagrı bilgisini almak mı aradagın bir direnc kondansatör ve optokuplörle işini rahatlıkla görürsün zil caldırma gerilmi 110vac dir dikakt et kolay gelsin
kardeş benim dediğim cep telefonuyla röle kontrolü acaba cep telefonu çaldığı zaman telefon çıkış verirmi yada nasıl çıkış alırız bana o lazım
merhaba kardeş ben ev telefonu algılamışım yukarıdaki öneriyi dikkate alma ve önerilerime dönersek sen bu cep telefonunu projende kullanmak yerine al birtane gsm modem onla ugraş hem ugraşın anlam kazanmış olur bu tür bircok projeye girmen için uygun olan aparat gsm modemde arama geldiginde seri port cıkışından string karekter yolluyor cep tlf bilgisini yolluor vs...sen basit olarak bişeyler düşünüyorsan kulaklık cıksıını bir anolog yükseltecle yükselt sürecegin malzemeye göre bu şekildede işini görüsün kullancagın tlf bilgileri senin elektronikteki hakimeyitini bilmem gerekiyorki ona göre yönlendirsem daha iyi olucak pic lere yazılım yazabiliyormusun
bi tane pic programlama kartım var ama daha hiç pic programlamadım o yüzden picli sistemlere girmek istemiyorum senin dediğinde olabilir ama benim aklıma telefonun tireşim motorundan çıkış almak geldi ama bunun içinde telefona bir hat lazım hatın da devamlı aktif olması gerek burda tıkandım kaldım senin dediğin gsm modemleri nerede bulabilirim veya fiyatları ortalama ne kadardır bu arada ilgilendiğin için teşekkürler
picle cözmüceksen işi gsm modemede ihtiyacın yok titreşim motoru kulaklık cıkısı cagrı geldiginde ledlerde yanıyor veya bir telefoncuya git cagrı geldiginde lojik cıkış alabilcegimiz bir noktası varmı tlf bi araştır telefondanda olma bu arada...kolay gelsin
o iş kolayda benim aklımı kurcalayan telefon nasıl aktif kalacak kotör yüklemezsek hatı kapatırlar telefonda hatsız çalışmaz .....![]()
faturalı hat al. İlk başlarda biraz ödersin ama 10 TL nin altındakileri erteliyorlar.![]()
Her konuda mütavazi ol!!!!!
Mütavazilikte Toprak gibi ol!!!
(Hayatı güzelleştirmek bizim elimizde)
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)