banada böyle bir şema lazım watt önemli değil.
mantığı nedir onu bilmek istiyorum.
Merhaba arkadaşlar siteniz gerçek ten çok faydalı bir forum bana 100-300w arası olabilir tam sinüs inverter şeması lazım yardımlarınızı bekliyorum
banada böyle bir şema lazım watt önemli değil.
mantığı nedir onu bilmek istiyorum.

böyle bir devre olabilir..
evet watı önemli değil watını kendimiz de ayarlayabiliriz ben kare dalga olan 150w inverteri 1KW yaptım şuan kullanıyorum sizde tahmin edeceğiniz gibi sadece mosfet ve trafoyu güçlü kullandığınız zaman bu işlem olabiliyor
[line]
dhan000 arkadaşım paylaşımın için teşekkür ederim ama bu şemadan ben pek bişey anlamadım ve açıklayıcı değil
evet sanırım tam sinüs bir devreye benziyor sinüs dalga resmi vermiş U2C nin 9 nolu ayağında fakat bu şemanın smps trafolu tarafda olması lazım yani eksik bir şema gibi geldi
Konu adem79 tarafından (08.Mart.2009 Saat 10:52 ) değiştirilmiştir. Sebep: Otomatik mesaj birleştirme

bu devre sadece sürücü kısmından oluşuyordu tam olan devre ekte...devreye bakınca zaten opamp bir kısmı 50 hzlik sinüs dalgayı oluşturyor bir kısmıda 20-25khz lik dareleri oluşturuyor..
pcbsi yok eger çizip deneyen olursa sonuçları yazarsa memnun olurum
..bende bu devreyi kurmak istiyorum ama osiloskop lazım ki sonucun ne kadar dogru oldugunu görmek için tabi birse sinyalin kalitesi ve frekansın dogrulugunuda ölçmek lazım..
kolay gelsin
bunun aynısını hafta önce tamir yapmıştım devre baya br güçlü ve kararkı çalışıyor hayvan gibi sagutucusu vardı![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)