Toplam 4 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 4 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    professionals
    Nereden
    Afyon

anos Elektronik Kumandalı musluk

Süper.....

Her konuda mütavazi ol!!!!!
    Mütavazilikte Toprak gibi ol!!!
    (Hayatı güzelleştirmek bizim elimizde)

forum üyesi

Standart Ce: Elektronik Kumandalı musluk

selam paylasımın ıcın saol ama benım bır onerım olacak bu kadar teferruat yerıne camasır makınelerınde kullanılan wanalardan kullanılsa daha guzel olmazmı cunku hurdacılardan bıle bulunabılecek parcalar...
    ayrıca ben bu soyledıgım parca ıle otomatık bahce sulama dewresı hazırlamıstım yanı saatı gelınce otomatık acılıp cımlerı sulamaya baslayacak zamanını doldurdugunda da otomatık kapanacaktı ama bızım bınadan ıstedıklerı ıcın sonra komple dagıttık parcaları...yanı o dedıgım wanadan su saat ayarlı prız wana we yeterı kadar hortum ...bu kadar bence o mantıgıda burada kullanabılırız dıye dusundum...

moderatör

Standart Ce: Elektronik Kumandalı musluk

kardeş selenoid valf yada vana dersen heryerde bulabilirsin. ayrıca bu sistem hiç kullanışlı değil. yapmaya değmez. ayrıca motora limit anahtarları bağlamak lazım yoksa sürekli çalışacak ancak dönemeyecektir buda motorun yanmasına sebep olur. bu arada elektronik algılama sistemi birçok yerde kullanılabilir.

forum üyesi

Standart Cevap: Ce: Elektronik Kumandalı musluk

Alıntı ahmet_zxc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeş selenoid valf yada vana dersen heryerde bulabilirsin. ayrıca bu sistem hiç kullanışlı değil. yapmaya değmez. ayrıca motora limit anahtarları bağlamak lazım yoksa sürekli çalışacak ancak dönemeyecektir buda motorun yanmasına sebep olur. bu arada elektronik algılama sistemi birçok yerde kullanılabilir.

ahmet arkadaşıma katılıyorum selenoit valf ler bu tür işler için çok uygun tornacıda yapılan sistemden pek bir performans alınacağını sanmıyorum
    valflerin fiyatı 25 ytl civarı veya sanayide arabalara tüp takan dükkanlardan bile çıkma bulabilirsin aynı sistem ile çalışıyorlar

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)