baskı devrsei tarafımca çizilme aşamasındadır![]()
arkadaşlar devre çok güzel çalışıyor ben yaptım ve basittir
bunlarda benim yaptıklarım
http://www.upload.gen.tr/d.php/s4/ya...metre.rar.html
devre alıntıdır
herkese kolay gelsin
devre ile sorun olursa yarından itibaren 2-3 gün buralı değilim sorularınızı arkadaşlar yanıtlar
Konu 1844 tarafından (07.Haziran.2009 Saat 00:29 ) değiştirilmiştir. Sebep: Otomatik mesaj birleştirme
baskı devrsei tarafımca çizilme aşamasındadır![]()
buyrunn kolay gelsin
Konu Mucit23 tarafından (08.Haziran.2009 Saat 12:23 ) değiştirilmiştir. Sebep: Otomatik mesaj birleştirme
devreye nasıl bağlanıyor bu birazda ondan bahsedin
bunun için proteus 7.0 ve üstü gerekiyor. görünüş için output sekmesinden 3d visualisation a tıklaman yeterli (areste)
kulaklık çıkıçlarından paralel çek direk bağla, trimpotlardan ayarlarını yap bu kadarcık alttaki şemadaki gibi
hatta buraya girip hiç bilmeyen arkadaşlar için kablo ve jak bağlantıları da şöyle:
![]()
Konu ahmetozturk tarafından (08.Haziran.2009 Saat 17:54 ) değiştirilmiştir. Sebep: Otomatik mesaj birleştirme
arkadaşlar ben ses kartı girişinden kullanıyorum kulakıl veya hapörlerden alınırsa sen yükselince ledler çok yüksek yanıyor onun için ses kartı girişinnden alıp bir kere ayara yapıp daha sonra hep öyle kullanın
ya arkadaşlar siz nası devre yapıyorsunuz örneğin parçaları nereden bulup nasıl birleştiriyosunuz onu ben anlamadım ?
çok tşkrler arkadaşım kimse cevap vermiyordu
kardeş videosunu koysaydın ya
ben bu devreyi yaptım ama bir tek sağ kanal çalışıyor.Sol kanal hiç çalışmıyor ayrıca ilk sırada yer alan kırmızı ledler yanmıyor bu neden olabilir.Yalnız ben ses çıkışlarını hoparlörden aldım ondan kaynaklanıyor olabilirmi?
arkadaşlar lütfen video koyun ya youtubedekiler çok kötü saten 3 tane var
valla arkadaşlar calıştığına inanmıyorsunuz sanki şuan ferdi babayı dinliyorum ve gayet güzel çalışıyor
devreyi dikkatli yapın kısa devre olabilir
birader biz de sana çalışmıyor demedikki yaptım ama sol kanal çalışmıyor dedim. sence neden kaynaklanıyor olabilir. ses girişlerini 2+1 ses sisteminin hoparlörlerden paralel alıp yaptım acaba bu yüzden kaynaklanıyor olabilirmi ????
teyip ten hoparlöre giden kirmizi ve siyah cikislara paralel (hoparlöre) baglasak olmazmi ?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)