transistörle neyi söreceksinki?neden bilmece gibi mesajlar yazıyorsunuz?
arkadaslar acil yardımınıza ihtiyacım war baslıkta dediğim gibi Transistörlü sürme devresine ihtiyacım war bu gece hallettmem gerekior staj yerinde istediler lütfen yardımcı olurmusunuz cok rica ediorum.
transistörle neyi söreceksinki?neden bilmece gibi mesajlar yazıyorsunuz?
Allah yolunda öldürülenlere"ölüler"demeyin.Bilakis onlar diridirler,lakin siz onu anlayamazsınız.Bakara-154
TB6CKG
Merhaba,
Türkçemizde w harfi yok ne demek istediğinizi anlayamadık
Merhaba. stajda Transistörlü sürme devresi bul semasını cıkar bord da yapacaksın dediler. saat 2 den beri araştırıyorum sürmenin ne olduğu bilmediğim icin ne demek istediğini anlayamadım. dediğim gibi tek tediği "" transistör sürme devresi şeması "" yardımcı olursanız cok sevinirim.
Merhaba,
Buyur arkadaşım en basit şekilde transistor böyle sürülür.Yine anlayamadığın bir şey olursa yardımcı olmaya çalışırım.Kolay gelsin
Transistor sürme.DSN
cok teşekkürlerbende bulamayınca gece kendim cizdim yinede teşekkürler .
Merhaba,
Merak ettiğim için soruyorum nasıl bir devre çizdiniz.Eğer başka arkadaşlar da istekte bulunursa bir örnek olur elimizde.Teşekkürler.
BANA da lazım surucu transıstorlu arksadaslar benım de unı bıtırme tezım 8051 mıkroıslemcı cıkısını transıstorle kontaktore surecegım yardım edersenız sevınırım cızım proteus olmazsa daha ıyı olur
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)