Merhaba
Bu proje kağıt üstünde mi olacak yoksa mini bir fiziki uygulaması da olacak mı?PIC'li veye PIC'siz nasıl birşey olsun.Kolay gelsin
slm ben myo okulu end.otomasyon öğrencisiyim okulda proje ödevi aldım güzelbir proje yapmak istiyorum bana yardımcı olabilirmisiniz....![]()
Merhaba
Bu proje kağıt üstünde mi olacak yoksa mini bir fiziki uygulaması da olacak mı?PIC'li veye PIC'siz nasıl birşey olsun.Kolay gelsin
maliyeti ucuz ama etkileyici bir proje yapmak istiyorum pıc li olsa daha iyi olur ama ben pek fazla program yazmayı bilmiyorum
----------
sizede kolay gelsin teşekkürler
Tekneler için otomatik dümen yapalım mı?(PIC'li)Programını ben size hazır verebilirim.Maliyeti konusunu bilemem çünkü piyasa hakkında bilgim yok.Step motor dişli pıc kart filan ne tutar maliyet hesabını siz yapacaksınız.
bilemiyorum ama onun maliyeti biraz tuzlu olabilir biraz daha ucuz birşey bulabilirmiyiz acaba...
Merhaba
Avatarınız gibi olmasa da animasyonlu bir bayrak yapalım.Küçük ve öğretici çalışmalar adı altında bir bölüm var orada bazı çalışmalar var.Birbakıver istersen
tmm bi bakayım teşekkürler.
Buyur arkadaş Bayrak animasyon prensip şeması ve yazılımları
bayrak_prensip.DSN
bayr4.asm
bayr4.HEX
arkadaşlar bana atölye için bir proje arıyorum yardımcı olur musunuz...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)