teşekkürler paylaşımın için ama kartta hiç bir malzemenin adı yazmıyor hep kodlama yapılmış baskı devreyi düzenleyebilirseniz yada şema paylaşabilirseniz faydalı olacağını düşünüyorum

Selam
buyurun sonzamanlarda gazdan zehirlenen insan sayısı hicde kücüm senecek kadar degil oyüzden budevreyi cizdim umarım işinize yarar devre kesin calışıyor zaten benim yayınladıgım devreler kesin calışıyor cünkü ben kendim denemeden yayınlamıyorum cünkü bütün devreleri müşterilerime tasarlıyorum ve onlara teslim ettikten sonra burada yayınlıyorum devreleri

teşekkürler paylaşımın için ama kartta hiç bir malzemenin adı yazmıyor hep kodlama yapılmış baskı devreyi düzenleyebilirseniz yada şema paylaşabilirseniz faydalı olacağını düşünüyorum

ismini öğrenmek istediğiniz elemanın üzerine sağ tıklayın açılan menüden edit properties tıklayın value adı altında değerini öğrenebilirsiniz,kolay gelsin....

SELAM
KARDEŞİM EGER MALEZMELERİN ÜZERİNE tIKLARSAN GÖRÜRSÜN DEGERLERİNİ LÜTFEN BİRZACIK EMEK VERİN
SAYGILARILMA KOLAY GELSİN
şemayı proteus 7,5 te yayınlayabilirmisin açamıyorum.
ayrıca sizlerinde bildiği üzere
yapılan tüm ölçüm sistemleri kalibre edilmeden kullanılamaz,
helede insanın hayatını doğrudan ilgilendiren ölçüm cihazlarında..
bu sistemi nasıl kalibre ettiğini anlatırmısın.

şemayı bende açamadım ...![]()

inönülü 3 mesaj öncesine bakmayı denedinmi

selam
cnaım kardeşlerim lütfen malzemelerin üzreine gelip tıklarsanız o malzemenin dgeerini görürsünüz ayrıca gaz alarım devrleerinde harici kalibrasyon diye birşey yoktur kardeşim inanmıyrosan piyasada satılan çihalzardan birtane al görürsün olmadıgını acamayan arkadaşlar 7.8 ile çizdimd evreyi sen 7.7 ile amcaya calışırsan aacmazsın aryıca isis cizmek pek adetim deyildir bana güven meyen rakadaşlar devreyi yapmayı nolsun bitsin saygısızlı kyaptımsa özüridlerim
evet ab elektronik sen bu işi gerçekten çok iyi biliyorsun anlaşıldı.
arkadaşlar google a gas calibration yazın göreceksiniz gaz cihazlarına kalibrasyon yapılırmı yapılmaz mı!!!
bilmediğiniz konularda insanları yalan yanlış yönlendirmeyin!!!
birisi ölürse mahkemelerde sürünürsünüz, ordan bi şekilde yırtarım derseniz öbür tarafta gaz cihazı nasıl tasarlanırmış öğretirler size.
insanlara nekadar yardımcı olma amacı taşıdığında çizdiğin dosyayı açıp farklı kaydet deme zahmetinde bullunmayışından belli.
belliki senin kafa yapına sahip tek amacı para kazanmak olan insanların yaptığı gaz cihazlarından başka bişey görmemişsin.
gaz cihazı bu şekilde yapılmaz yapılamaz..
yaptığınız şeyle ya kendinizi kandırırsınız yada cahil insanları..
AB elektronik seni ESEFLE KINIYORUM.

burada yayınlaann devre profesyonel birdevre deyil bunu anlayamayacakk adar cahil olabileceginizi sanmıyorum ama sı znedense kafanızı bana takmışınız neyse sizinle aynı seviyeyed üşmek istemiyorum gelde bensana günevlik nasıl olurmuş der vereyim canım kardeşim orada oturupd aherkezi eleştirmek yreine mademkib ukadar cok bilgilisini zsiz bir devre yayınlayın ad bizde diyelimki egrcekten arkadaşımı zcok becerikli biridir diyelim işte biz niyeb üyüyemiyoruz butü rkişiler sayasinde ellerinden birşey elgmez sadece laf saaltası yaparlar ama ortaya birşey yap koy edyince sıfır hiç birşey yok ortada şimdi canım kardeşim bize laf deiyl içraat lazım içrtaını görelim lütfen dünyada hiç kimse herşeyi bilmeez herşeyi bilen sdaece ve sadece allahtır eger haddimi aştımsa özür dilerim saygılarımla
öncelikle şunu belirtmeliyim ki mükemmel bir Türkçeniz var.
benim kafam yeterince dolu. seninle herhangi bir derdim olamaz.
tek derdim
yarın öbürgün biri bu sayfayı açıpta yanlış bilgilenmesin, hata yapmasın, canından olmasın diye
millete hizmettir.
ikinci olarak benimle aynı seviyeye düşmekten bahsetmişsin. evet maalesef sen benimle aynı seviyeye düşemezsin. çünki benim düşebileceğim en alt seviye senin ulaşabileceğin en üst seviyeden çoook daha yukarıda olacaktır
bunları sadece şimdi söyledin. piyasadakileri bilmemneyi ortaya atarak kendini savunmaya çalışmıştın daha önce. tam bir profesyonellik havası vardı yani... şimdi söndü...
dersinizi heyecanla bekliyorum hocam.
bana bir harf öğretenin(ama yalan yanlış değil) 40 yıl kölesi olmasamda büyük saygı duyarım.
sizin gibi üste çıkma derdinde olmak yerine hatalarımı öğrenmeye çalışıp düzeltme yoluna giderim.
siz arkadaşımız çok beceriklidir diyeceksiniz diye devre yayınlayamam, yayınlamam.
yayınlamamamdaki sebep ise ben ticari ürünler üretiyorum, amatör olarak bişeyler yapmıyorum. bu tür şeyleri yayınlamam beni ticari olarak zayıflaştırır.
benim icraatlarım dünyanın onlarca ülkesinde çalışıyorlar. sizde burada yayınladığınız icraatları gönderin yurt dışınada göreyim sizi. bu ülkede bi şekilde birilerine bunları itekleyebilirsiniz ona bişey demiyorum...
bunları okuyan milletimiz artık ne tür kişiler yüzünden bu memleketin ilerlediğini ne tür kişiler yüzünden zarar gördüğünü anlayacaklardır. kimin salata kimin kebap yaptığıda artık aşikardır.
herşeyi biliyorum dediğimi hatırlamıyorum. dolayısıyla bu söylediğin bana hiçbirşey ifade etmemektedir.
daha öncede sizin millete hizmet anlayışınızı göstermiştim tekrar edeyim; eğer amacın paylaşım olsaydı, şemaları en son çıkan versiyonda değil biraz alt versiyonlarda kaydetme zahmetine girerdin, hala daha uyarı aldığın halde bunu yapmadın.
bu tartışma benim için burada bitmiştir. sorusu olanlara, bişeyler öğrenmek isteyenlere herzaman yardımcı oluruz.
ve son bir şey daha...!!!
KALİBRE EDİLEMEYEN ÖLÇÜM CİHAZI, ÖLÇÜM CİHAZI DEĞİLDİR.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)