başlat, programlar, donatılar, sistem araçları, sistem geri yükleme işini görecektir düşüncesindeyim.
Arkadaşlar pc de xp pro sp3 kurulu,multisim-ultiboard 9 kurulu,yazıcım olmadığı için çıktının imajını alıp başka pc den yazdırıyordum ancak,ne olduysa sp3 te bu işlemi yapamadım,office 2003 document image writer i kurdum bi kaç kere çıktı aldım ancak ertesi gün pc yi açtığımda yine çıktı alamadım,yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler...![]()
başlat, programlar, donatılar, sistem araçları, sistem geri yükleme işini görecektir düşüncesindeyim.
Cevap için sağol arkadaşımda sorun öyle bi sorun değil,yanlış düşüncedesinBu hata sp3 ile alakalı,bir detayı daha farkettim pc yi yeniden başlatma yaparsam anca tek bir çıktı alabiliyorum sonra yine alamıyorum,çok saçma bi sorun ama bela bi sorun. Birde .net framework ün güncellemelerine bakıpta deneyeceğim,olmazsa sp2 atarım makineye...
[line]
Ama bu,bu sorunu bulmayacağım anlamına gelmez tabi![]()
Konu Rockford_1907 tarafından (26.Ocak.2009 Saat 14:09 ) değiştirilmiştir. Sebep: Otomatik mesaj birleştirme
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)