arkadaşım proteusu bir de güvenli modda yükle o zaman belki düzelir bende de aynı sorun vardı
arkadaşım proteusu bir de güvenli modda yükle o zaman belki düzelir bende de aynı sorun vardı
Onu nasıl yapacağım tarif edermisiniz?
bilgisayarın ilk açıldığın da F5 yada F8 durmadan bas açılan ekran da güvenli modu seçerek enter la pc norma açılıyor sonra normal olarak proteusu yükle key istemesini istemiyorsan ekrana gelen LİCENCE dosyasındaki keyleri silerek proteus setupunu tekara çalıştır ev kurulum geldiğin de önünde 3 secenek olaçak sen modife dye seçenek var onu seçerek kurulumu tamamla oluçak sonra pc normal olarak başlat olucaktır
programda bişey var benimde vista hiç bir sorun çıkmıyor driverini yükleyince
Ben zaten vistada sorun çıaktıyor demedim ki vista ya ATI ekran kartı driverini yükleyince oluyor dedim.Ekran kartı driverini yüklemezsem bendede sorun yok.AKSU76 şu işi nasıl yapacağımı tam bir anlatsanher türlü denedim ısrarla olmuyor
![]()
İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim problem çözüldü.
-------------------------------------------------------
nasıl çözdüğünü yazarsan daha iyi olur hem bakarsın aynı sorunu yaşayan insanlar olabilir.

Arkadaşlar aynı sorun bendede var.Bu sorunu nasıl gideririz?

Arkadaşlar bu tür sorunla karşılaşan yokmu.?
arkadaşım bu ekran kartı ile ilgili olduğunu sanmıyorum o zaman proteus hiç açılmaz ki ares de bu noktalarla ilgili ayarları var onlara baksana

Proteus,daki snap ayarlarıyla ilgili değil.Değiştirmeme rağmen sorun devam ediyor.
arkadaşım o zaman ekran kartı driverini günçelleştir yada proteusun başka bir sürümünü yükle
pc vista ise güvenli moddan yükle

PC de en son ekran kartı driveri yüklü.Güvenli moddada sonuç yok.Hala uğraşıyorum.
arkadaşım bende araştırayım sana yardımcı olurum
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)