Arkadaşlar konu hakkında bilgisi olan yok mu?

Merhaba arkadaşlar
Ben eagle ı yeni kullanmaya başladım.Smd çizim yapıcam.Şema çizmeden direk baskı devre yapıcam fakat 8 pinli entegrenin ayağından bir türlü yol almıyor.Yol enregre ayağının orta noktasından değilde kenarlarından geçiyor(Resmi aşağıda ekledim).14 pinli entegrede bu olmuyor fakat 8 ayaklıda oluyor.Bunu nasıl düzeltebilirim.Teşekkürler.İyi akşamlar.
![]()

Arkadaşlar konu hakkında bilgisi olan yok mu?

muhtemelen sizin grid ayarlarınız yüksek...grid ayarlarını düşürerek yapabilirsiniz...

Teşekkürler arkadaşım.Sorun çözüldü.Yardımın için teşekkür ederim.![]()

Arkadaşlar birde eagle da çizdiğim devreyi nasıl komple mirror yapabilirim.Mirror yapıyor fakat tek tek parçaları yapıyor.Komple devreyi nasıl mirror yapabilirim.Teşekkürler.İyi akşamlar.

groupla devrenin tamamını seçin daha sonra mirrore tıklayın devrenin üzerine gelip sağ tıklyıp en altta group mirroru tıklayın...
kolay gelsin...

Arkadaşım teşekkürler fakat bu şekilde yapınca transistörleri ve kondansatörleri döndürmüyor.Neden olabilir ?

baglantı uçlarının degişmesini diyorsanız eksinin artıya artının eksiye böylr bir şey olması muhtemel degil...program sadece şekli çeviriyor...

Merhaba arkadasım devrede board menüsü actıgında grid menüsünü tıkla size menü ınch olan satırı mm yaptıktan sonra finest bas.sonra ok bastıktan sonra sorun cözülecektir
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)