Toplam 9 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 9 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    x_hacker
    misafir

Exclamation su pompası yardım!!

arkadaşlar merhaba ben bu işlerde yeniyim yardım edebilirmisiniz acaba. benim istediğim şey pompa görevi yapacak bir şema. 2 taraftan serum hortumu girecek şekilde giriş çıkış yeri olması lazım. mesela bir su deposunda su var ben bu suyu bir kaseye boşaltmak istiyorum su deposunda serum hortumu kalınlığında su çekme yeri var. ben o suyu çekmek için böyle bir devre istiyorum. elektrikle çalışacak ve düğmeye bastığım zaman su deposundaki su kaseye gelecek.hortumun bir tarafı su deposunda olacak diğer ucuda kase de olacak. bunu nasıl yapabilirim. depodaki suya basınçmı uygulamak lazım nasıl yapmak laızm bu dönem ödevim fizikten lütfen yardım edin arkadaşlar şimdiden tşk. msn adresim bakimci@msn.com yardım edebilecekler lütfen ekleyin.

Azimli
    Nereden
    Konya

Standart Ce: su pompası yardım!!

Senin istediğin tarzda basınc pompları piyasada hazır satılıyo ... eğer güçlü bi şey gerkmez dersen su arbalarda kullanılan benzin pompası motoru işini rahatlıkla görür... + girişinede seri bir buton bağlarsın bu sayede istediğin gibi de kontrol edebilirsin doluluk oranınnı...

forum üyesi
    Nereden
    istanbul

akmeşe arkadaşımızın dedigi gibi araba silgeçlerine su fışkırtmasını saglayan su motorları var piyasada 7.5 ytl filan bulursun sanayide özellikle... biliyosun bu motorlar aküden beslendigi için yüksek akım cekmektedirle 1a ve üstü bir akım cektigini düşünüyorum .. dikkat etmen gereken serum icinde hava boşlulugun olmaması yoksa suyu cekmez

x_hacker
    misafir

arkadaşlar bana msn adreslerinizi özel mesaj atabilirmisiniz yardımlarınıza ihtiyacım var veya siz beni msn e ekleyin tşk.

forum üyesi
    Nereden
    Ankara

Standart Cevap: su pompası yardım!!

merhaba eğer yapmayı düşündüğünüz sistem minikse arkadaşlarıma katılıyorum ama büyük bir sistem ve ''kw'' kapasiteli bir işse pompa ve beraberinde tank için yastıklama tabir edilen basınçlı hava da gerekecektir.Siz net bir şekilde ihtiyacınızı arzedin.Elektriki konuda (proje) yardım etmeye çalışalım.İyi çalışmalar dilerim.

SCORPION
    Nereden
    İZMİR

bence en uygun pompa deneyler için halı yıkama makinalarında kullanılan küçük pompalar var fiyatları uygundur eger biraz daha kapasite büyük olsun denirse çamaşır makinalarının boşaltma pompası olabilir işinizi görür..fiyatı 10ytl 15 ylt arası....

super Moderator
    Nereden
    İstanbul

selenoid vanalar var bildiğin vana şeklinde iki ucuna gerilim uygulayınca vana açılıyor yada kapanıyor yada damacana pompalarının pillisi var onu kullanabilirsin

Surfing...

bence kardeş arbaların camlarına su sıkan pompalardan kullan oto yedek parçacılarda vardır felaket su basıyor denemeni tavsiye ederim

Linux Sever

yazıcılardan mürekkep aktaran serum hortumu kalınlıgında step motorlu pompa nevinden bireseyler cıkıyor denenebilir

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)