Toplam 13 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 13 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Metro Turizm

forum üyesi

Standart Metro Turizm

27 Eylül 2010 akşamı saat 23:00 da Akçay Otogar'dan - Lüleburgaz Kırklareli istikametine gidecek 35 HK 6.. plaka sayılı aracın 9 numaralı koltuğuna nişanlım T. Altınbaş için yer satın aldım. Aracın hareket saatinden evvel Akçay otogarda İzmir'den hareket eden aracı beklemeye başladık. Otobüs Akçay otogar'a girmekten imtina edip, 6 şeritli ve oldukça işlek İzmir - Çanakkale karayolunda durdu ve ellerimizde bavullarla karanlık patika bir yolu katederek ve canımızı riske atarak 6 şeritli yolu katetmemizi istedi. Bu teklifi can güvenliğimiz için reddettik. Otogar Metro turizm yetkilisinin tüm çabalarına rağmen otobüs yolcumuzu almadan yoluna devam etti. Cep telefonundan görüştüğümüz Murat isimli şoför veya araç görevlisi küstahça tarafımıza karşılık verdi ve küfür etti. Akçay otogar yazıhane görevlisi ise sorunu çözmekte olumlu bir katkı sağlayamadı.

Durumu derhal müşteri hizmetlerine aksettirmemize rağmen, aradan geçen 24 saat içerisinde tarafımıza olumlu yada olumsuz bir dönüş olmamıştır. Tüketici bilincinin oluşması için, bundan sonra Metro turizm'i tercih edecek yolcuların bu firmada maruz kalacakları muameleri tüketicilerin dikkatine sunarım. Metro turizmi tercih ettiğinizde gece yarısı karınız, kızınız, bacınız yolun ortasında sahipsiz bırakılabilir. Bu kabul edilemez davranış cezasız kalır. Firmadan yapılan bu hata nedeniyle hiçbir dönüş yapılmaz.
    Arkadaşıma Yapılmış bir olaydır. Kendisine Geçmiş Olsun Diliyoruz.

forum üyesi

Standart Cevap: Metro Turizm

bu durum metroda çok yaşanıyor ben de bi kere yaşadım bir daha metro ile işim olmaz

özel üye

Merhaba
    Aynen öyle METRO turizm ile işim olmaz.Siz nasıl oldu da yanıldınız?

forum üyesi

Adamlar mafya anasını satayım. Bazen müşteri azarladıklarını görmüştüm

Moderatör

adamların ne düşündügünü bilmiyorum ama kesin önemli bir yolcu için beklemiştir böyle durumlarda yapılması gereken bekleme süresi 15 dk geçerse yolcular arasında imzalı bir dilekçe yazıp uygun olan kuruma verilmesi birde bu olay birden fazla yaşanıyorsa tercih etmemek gerek ama anlamadıgım olay böyle köklü kuruluş olan bir firma neden ne amaçla böyle olumsuz davranışlar sergiler bir türlü anlayamadım gitti neyse iyi çalışmalar herkeze .
    Ne değişti ki... ! Takvimden başka...?

forum üyesi
    Nereden
    İSTANBUL

Merhaba muhittin abi bu şikayeti buraya yazmakla kalma derim bunlarla ilgilenen işini ehliyle yerine getiren bir site adresi paylasıcam http://www.sikayetvar.com/ bu siteye olayı yasayan kişi üye olarak şikayetinı yazsın.site sahıpleri bunları yetkılılere bıldırerek tüketiceye marka sahıbınden cevap verilmesi sağlıyor gerek telefon ile arayıp gerek ise mail yollayarak bi şekilde cevaplandırıyor.ve herkes bu şikayetleri okuyarak metro firmasının ne kadar kötü bi hizmet sundugunu anlasınlar.

BoZvE eeM
    Nereden
    denizli-konya

aynı olaylar hatta daha fazlası kontur turizm de de oldu başıma bir çok olay geldi hatta tüketici haklarına dahi başvurdum bu firmadanda uzak durmanızı tavsiye ederim
    imza atamıyorum parmak bassam olur mu?

forum üyesi

Metro turizmle ben de sorun yaşamıştım.. Kaliteli bir firma olmadığından müşteriye değer vermiyor. En son tercih edeceğim firmadır o da zor durumda kaldığımda...

a-normal
    Nereden
    elazığ

ankaradan elazığa gittim benim bavullar van'dan çıktı bana verdikleri valizi farkettim muavine söyledim bu benim değil diye adam boşver ya senin olsun dedi çekti gitti allahtan hem benim çantanın hem diğer çantanın üstünde isim yazıyodu da iletişime geçtim adamla takas ettik diyarbakırda

forum üyesi

Pamukkale den başkası yalan övünmek gibi olamsın denizli'li yani :d

a-normal
    Nereden
    elazığ

pamukkale şöförlerinin tabiriyle "yamukkale" :P

TABELA PANEL AYDINLATMA
    Nereden
    MALATYA

Lütfen konuyu ayrımcılığa taşımayalım her kürt pkk lı değildir her kürt kötüde değildir mümkünse modaratör arkadaşlar yukardaki mesajı silsinler
    Sen gül olda;Uğruna ötmeyen Bülbül utansın.Hz Mevlana(k.s)

Surfing...

Konu amacının dışına çıkmaya başladı zaten eski bir konu. Bu yüzden konuyu kilitliyorum...
    Bir ulusu yok etmenin en iyi yolu o ulusun dilini yok etmektir

Özel mesaj yoluyla yardım istemek Kesinlikle yasaktır

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)