internet üzerinden mi olacak?yoksa pdr gibi uzantılarla indirilicek mi?
Dergimizde yazar olmak isteyen arkadaşlar yapmış oldukları projelerini upload sitelerine yükleyerek linkini email yolla bize ulaştırmaları gerekiyor.İncelemeler sonucunda yayınevinleri düzenlemeleri yapılarak yayınlanacaktır. Üyelerimiz projesini tam açıklamalı olarak wordde yada pdf formatında yazarak aşagıdaki vermiş olduğum emaile göndermeleri yeterlidir
hakankanik@hotmail.com
Konu elektrobilim tarafından (13.Mart.2010 Saat 18:28 ) değiştirilmiştir.

internet üzerinden mi olacak?yoksa pdr gibi uzantılarla indirilicek mi?
internet ortamından hani sitedeki bilgilere nasıl ulaşıyorsanız aynen öyle işte indirelebilir şekilde yapılabilinir.
Sonuçta Dergi hayırlısıyla gelsin nasıl olursa olsun yeterki bilgi olsun.
AYKUT.

hem online hemde indirilebilir olursa iyi olur
![]()
çok güzel olur.projelerimi elektrobilim dergisinde paylaşmak isterim![]()
Mail attım ama adres yanlıs diye failure mesajı geldi,
www.elektronot.com adresindeki projelerim ve orada olmayanlarla katılabilirim bende; ayrıca çeviride olabilir.
Konu xenophan tarafından (11.Mart.2010 Saat 02:55 ) değiştirilmiştir.
site yöneticisine teşekkür ederim böyle düzenli bir dergi olması fikri çok güzel..sağolun
inşallah hocam katkılarınızı bekleriz her zaman.
bence dergi olarak yayınlansa bi yayınevi ile anlaşıp daha güzel olur. fiyatıda cüzi bir miktar olursa bence herkese ulaşır dergi piyasada elektronik dergiler yok denevcek kadar az.
Maalesef en basit dergide bile, reklam geliri olmadığı sürece satışlardan kendisini kurtarmaz diye düşünüyorum. Önce elektronik olarak çıkıp sonra o konunun araştırılması gerektiği kanısındayım. Şimdiden hepimize uğurlu olsun. Bu dergi meselesine çok sevindim
mrblar bu dergi işini ortaya çıkaran arkadaşa teşekür ederiz dergide bende yazar olmak isterim OTOMASYON ve PLC de örnek projeler simülasyonlar vs. yapabilirim. ayrıca dergiye mail adresi koyarız okurların istediği projeyi simülasyon olarakta yapabilirim.
ayrıca eğitimde verebiliriz...
açık mail destek gün içerisinde online olarak haberleşebiliriz. Projelerinizi maille ve msn üzerinden verebilirsiniz sizin adınıza dergimizde yer alacaktır. Yada upload sitelerine yükleyerek mail yoluyla linkini gönderebilirsiniz. Burdan unutmadan aykut beyede çok teşekkür ederim Bu derginin çıkmasında kendisinin çok büyük payı vardır herkese içalışmalar.
Admin -Yönetici
hakankanik@hotmail.com
Yemin ederim ki yüreğimin en derinlerinden gelen bir eda ile e dergide emeği geçen arkadaşlara sonsuz teşekkürlerimi ediyorum. Netten en az 8 tane (yaklaşık 100 li geçen bir fiyat) kitap aldım ama o 8 kitap sizin sunduğunuz e derginin tırnağı olamaz. Aylardır gecelerimi gündüzlerime katıp emek harcadım o kitaplardan hem assembly hem pic basic dili ile çalıştım amacım mantığını anlayıp üretime katkıda bulunmak ama aylardır kitaplardan alamadığım feyzi sizin hazırlayıp sunduğunuz e dergiden 1 günde aldım. Allah Razı olsun. Diyecek hiç birşey bulamıyorum. İnşallah bu günü hatırlayıp nankör olmayacak ve kendi beynimden ürettiğim projeleri elektrobilim kullanıcıları ile paylaşıp üretime katkıda bulunacağım. Tekrar teşekkürler....
Antalyalı Ferdi
dergi çıkarsa almaya hazırım yıllardır projelerimi siz değerli arkadaşların projelerine bakarak yapıyorum hepinize teşekkürler
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)