s.a arkadaşlar.bende pnömatik hakkında makale yazıyorum.inş.25 nisana kadar adrese teslim![]()
Merhaba Sevgili Arkadaşlar
1 Mayısta çıkaracağımız dergimiz için hazırlıklar tam olarak ne durumdadır. Yazar sayısı kaç kişidir?
Dergide yazı yazacak ve proje yayınlıcak arkadaşlar bu başlıkta açıklama yapmalarını dilerim. Yazar sayısı ve derginin kaç sayfa olacağını bilmekte yarar gördüm.
25 Nisana Kadar son düzenlemelerin yapılmasında yarar var. Ondan sonraki 1 hafta düzenleme ve dergi kapağı hazırlıkları. Konu olarak elektronik cihazlarda arıza arama yaparken dikkat edilecek kurallar ve elektronik elemanları anlatan bir çeviri yazısı bir de rgb projesi ve açıklamasını yaptım.Yaklaşık olarak 23 sayfa civarı.
Yazar Arkadaşlarımızın cevaplarını bekleriz. Yazar olmak isteyenlerin yazılarınıda, projelerinide bekleriz.
İyi Çalışmalar
aykut54
s.a arkadaşlar.bende pnömatik hakkında makale yazıyorum.inş.25 nisana kadar adrese teslim![]()
aleyküm selam hasan
bende display sürme ile geniş anlatım yaptım
74hc595 entegresini uzun uzun açıklamaya çalıştım
mesaj panosu mantığını anlattım ve örnek kodlar verdim
inşallah faydalı olacak.
Benden bu kadar. Saygının olmadığı yerde yokum.
meftun kardeşim ALLAH senden razı olsun bu kayan yazı konusunda kafayı yiyecektim.inş.senin anlatımından bir şeyler kaparız.![]()
mrb bende PLC ile ilgili proje hazırlıyorum inşallah 25 nisana kadar bitecek. m.hulusi_tanrikulu@hotmail.com
Teşekkürler arkadaşlar inşallah 100 sayfayı bulur içindeki bilgiler çok iyi olacak şüphem yok
allah yolunuzu açık etsin desteklerinizi bekliyoruz.
mrb bu dergi basılsa daha güzel olur...
sponsor olsa nıye olmasında .biraz zor gibi.
Benim projede haftaya hazır olur.Bitirince dosyaları ile gönderirim.
YAZAR sayısı 5; xenophan, H@s@n,tekniker_erhan,meftun,aykut54 toplamda 82 sayfa
Makale ya da proje gönderecek dostumuz var ise birkaç dün daha bekleyeceğim? Benim mail adresime gönderebilirler?
100 Sayfa tutmadı ama içindeki bilgiler mükemmel.
Bilginize ARKADAŞLAR.
aykut54
sabırsızlıkla bekliyoruz. ne zamana çıkar dergi?
İnşallah bu ay bir aksilik olmaz ise
Keşke ilgilenebilecek daha fazla zamanım olabilseydi, 100 sayfayı rahat devirirdik o zaman![]()
Windmöller & Hölscher HelioStar GL Chief.
Hocam bende okul için hazırladığım ve kullandığımız hesap makinesi için programı .pdf halinde hakan hocama mail atmıştım Fx-5800P için complex matrix çözümüne yarıyor..![]()
tabiki dosyalarını mail atarsanız bu sayımızda yer verebiliriz
Dergiden son haberler ne yönde? Bir sıkıntı yoktur umarım?
yok kardeşim dergi hazır.en son kapak düzenlemesi yapıldı.ALLAH kısmet ederse yakın zamanda çıkıcak dergimiz.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)