beslemeye paralel 16 v yüksek değerli(2200 mikrofarad ) elektrolit kondansatör koy. yükseltecini metal bir kaba monte edip metal kapın bir ucunu şaseye bağla büyük ihtimal geçecek ya da azalacaktır.not: kondansatör kutuplarına dikkat et)
arkadaslar arabaya kendı yaptıgım TDA 1562Q 2x70W Stereo Amplifikatör ü bagladım ama parait yapıyor araba calısırkende ıcerıye motor sesını verıyor super sesı cıkıyor ama motor sesı cok fala rahatsız edıyor sızce bundan nasıl kurtulabılırım bı yardım edersenız sevınırım arkadaslar![]()

beslemeye paralel 16 v yüksek değerli(2200 mikrofarad ) elektrolit kondansatör koy. yükseltecini metal bir kaba monte edip metal kapın bir ucunu şaseye bağla büyük ihtimal geçecek ya da azalacaktır.not: kondansatör kutuplarına dikkat et)
saqolasın kardes ben bunu denedm ama pek bı yararı olmadı
oto teplerinin girişlerinde filitrler var kaliteli olanlarından bir tane temin et onu kullan şayet yine de kesilmez se oto elektrikçiye git orda arabanın elektik aksamında bir modifiye yapılması gerekiyor de onlar halletmeye çalışır bir de arabanın markasını yazarsan biz de öğremiş oluruz....genelde tempra ve toros larda çok sıkça rastlanan bir olay........saygılar...........
toros kardes
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)