aslında bizim için kapaga filan gerek yok aslında dergi içerigi yeter bize![]()
Merhaba Arkadaşlar,
Edergi1 yaklaşık 3 hafta önce bitti. Yanlız kapak tasarımında çeşitli sorunlar ortaya çıkmıştır. Sizden bir ricam olacaktır. Dergimizin tek eksiği kapak tasarımıdır?
Konu başlıkları şunlardır?
1)RGB led ile renk cümbüşü
2)Direnç renk hesaplayıcısı
3)Elektronik cihazlarda arıza arama
4)casio fx5800p complex matris çözümü
5)MQ-6 bütan propan gaz sensörü
6)74HC595 ile yapılmış dotmatrix uygulamaları
7Pnömatik sistemler
Bir önerim olacaktır; Dergi kapağında Sitemizin adı ve türk bayrağının olması özellikle iyi olacaktır.
Burdaki konulara göre kapak tasarımını bilen bir dostumuzdan dergi kapağının hazırlanmasını istiyoruz?
Kapak içeriği bittiğine bana mail atabilirsiniz?
İyi çalışmalar.
aslında bizim için kapaga filan gerek yok aslında dergi içerigi yeter bize![]()
bence deKapak işinden anlayan biri varsa çabuk elden yardım etsin
yoksa orta halli bir şeyle dergiyi çıkarsakta olur. Biz asıl içeriği için bekliyoruz zaten.
ben ugraşabilirim photoşop iyi kullanırım . tek bi kapak mı olacak ? özellikle istediginiz fontları belirtin. resimler felan yazarların devrelerin kaynak olarak kullanılaiblecek herşeyin![]()
Yardımcı olmaya çalışırız, hernekadar inşaat mühendisi olsakta mimarlık ve tasarım yeteneğim iyidir. En geç yarın akşama bi kapak hazırlamaya çalışırım saygılar
! YILDIZLAR ATEŞ BÖCEĞİ SANILMAKTAN KORKMAZLAR !
Arkadaşlar iyi dilekleriniz için teşekkürler meftun yapmış olduğun güzel bir emek var ortada
@raercan tek bir kapak olacak meftun yaptığı iyi görünüyor siz ne dersiniz?
Dergi kapağının boyutu a4 ebatlatında olsa iyi olur dergi pdf olarak çıkacaktır. toplamda 93 sayfa içeriği vardır. Olmuşken kapak tasarımı iyi olsun içindeki bilgi kadar kapak resmide iyi olsun. Dergide yazarlara ait proje ve yazılardan resimler bunlarıda kullabilirsiniz. Dergide türk bayrağı mutlaka olması gerekir.Sitemizin adıda olsa iyi olur. Yaptığınız çalışmaları gönderebilirsiniz. İsterseniz burdada bir örneğini paylaşın.
Kısmetse bir aksilik olmaz ise cumartesi ya da pazar çıkacak inşallah.Çok beklettik aff ola

Arkadaşlar ben bi kapak hazırlıyorum ama biraz bekleticem oyüzden özür diliyorum. iyi çalışmalar

Bir kısmını yaptım yorumlarınızı bekliyorum

Bu Kapağın son hali buyrun
Güzel olmuş elize sağlık
ufak bir düzeltme lazım "teknolojinin tek adresi" bölümünün a sı çıkmamış.
tabi o slogan bence biraz abartı olmuş başka yerde teknoloji yok mu![]()
Benden bu kadar. Saygının olmadığı yerde yokum.

Teşekkürler, İçeriğine'de bi katkım olsun isterdim ama pek vakit ayıramadım.
Özel mesaj yoluyla yardım istemek Kesinlikle yasaktır. www.elektrobilim.org
allah nasip ederse diğer sayılarda sizin tasarlamış olduğunuz kapağı kullanmak isterim gayet net ve görselliği açısından güzel buldum yazıları görünecek netlikte renklerini değiştirmeniz yeterli olacaktır ama diğer sayılarda tasarlamış olduğunuz kapağı katmak isterim gerçekten emeginize saglık güzel olmuş
Özel mesaj yoluyla yardım istemek Kesinlikle yasaktır. www.elektrobilim.org
Hepinizi saygıyla selamlıyorum çok güzel çalışmalar olmuş inşallah ileriside güzel olur Allah yardımcımız olsun. Bence Türkiye adına çok güzel bir gelişme sitenin dergisinin olması...Saygılarımla
eee ilk sayı çıktı 2. sayı nezaman çıkıyor![]()
Kısmet Biraz bekleyelim 2. sayı için hazırlık yapmak lazım dimi. Sadece Destek bekliyoruz. Uygun tarihte dergi2 için açıklamalar yapılacaktır.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)