Toplam 18 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 18 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    ***Site Kurucusu***
    Nereden
    Mersin

anos elektrobilim e-egitim

elektrobilim yönetimi olarak bu düşüncelerimizi nasıl buluyorsunuz siz degerli üyelerimizden bu konuda düşüncelerini almak istyorum sistemimizdeki özel üyelerimize yeni web sayfamızda çalışan projelere yer verilecektir.Ayreten çalıştığınız üzerinde geliştirdiğiniz projelerinizi sistemden gönderip yayınlanmasınıda saglayabilirsiniz. arkadaşlar elektronik ve bilgisayar konularında ücretsiz e-egitim vermeyi düşünüyoruz. E-egitim sistemimiz gönüllü mühendislik ve teknik egitim fakültesinden ögrenci akademisyenlerden oluşan kendi alanında ispatlamış temel orta ve ileri seviyede uzaktan egitim şeklinde dersler verilecektir. Üyelik alımlarımızı belli bir süreliğine durdurup yeni üyelik sistemine geçiş yapamayı düşünüyoruz.Yeni üyelik sistemimiz sadece üniversiteler ve elektronik firmalara yönelik email dogruluk sistemiyle alım yapmayı düşünüyoruz

elektrobilim yönetimi
    Özel mesaj yoluyla yardım istemek Kesinlikle yasaktır. www.elektrobilim.org

forum üyesi
    Nereden
    Antalya

Standart Cevap: elektrobilim e-egitim

Başarılar diliyorum forumdan faydalanan ve kendini geliştiren birçok insan var, bu şekilde dahada faydalı olacağınıza inanıyor çalışmalarınızın devamını diliyorum..

forum üyesi
    Nereden
    BURSA

Alıntı elektrobilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yeni üyelik sistemimiz sadece üniversiteler ve elektronik firmalara yönelik email dogruluk sistemiyle alım yapmayı düşünüyoruz

elektrobilim yönetimi
    Merhaba, güzel fikir ancak üyelik sistemi kısıtlamasına karsıyım. Şöyle ki, orta okul mezunu olupta çoğu kişiden bilgili olan insanlar tanıdım gördüm ve şahit oldum. Bence bu kişi aşağılamak gibidir. Karar yinede sizlerin.

***Site Kurucusu***
    Nereden
    Mersin

anos Cevap: elektrobilim e-egitim

Alıntı black_wolf465 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba, güzel fikir ancak üyelik sistemi kısıtlamasına karsıyım. Şöyle ki, orta okul mezunu olupta çoğu kişiden bilgili olan insanlar tanıdım gördüm ve şahit oldum. Bence bu kişi aşağılamak gibidir. Karar yinede sizlerin.
    hiç kimseyi aşagılama gibi bir niyetimiz yok amacımız belli üyelikten çok üniversite ve kurumları bir araya getirip etkileşime girmesini saglamaktır.

forum üyesi
    Nereden
    BURSA

Alıntı elektrobilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hiç kimseyi aşagılama gibi bir niyetimiz yok amacımız belli üyelikten çok üniversite ve kurumları bir araya getirip etkileşime girmesini saglamaktır.
    Merhaba, üyelik kısıtlama bence yanlış ben size sadece örnek için söyledim. Şöyle olabilir. Kişi rütbesi yerine dediğiniz gibi üniw ögrencisi teknisyen tekniker gibi rütbeler atayabilirsiniz. Ama üyelik kısıtlama kişi seçmeye benzer. Sen okuyamadın kardes senin tecrüben yetmiyor veya sen okuyamazsın kardeş gibisinden bir düşünce yaratılıyor. Bence asıl onlara hitap edilmesi gerekir. Üniw öğrencisi zaten eğitim alıyor. Belirli bir firmada çalışanında bilgisi olmadan firmaya alınmıyor. Bir düşünün derim..

özel üye
    Nereden
    Tokat/Turhal

Üyelik kısıtlaması, davetiye sistemi, puanlama sistemi olan sitelere üye olmam, öyle sitelerle işim olmaz. Sizi bağlamaz benim düşüncem belki ama bizim fikrimizi sorduğunuz için söyledim. Elektrobilim forumunu özgürlük olduğu için seviyorum, diğer forumlardaki kısıtlamayı bu forumda görmediğim için seviyorum. Saygılar...
    Benden bu kadar. Saygının olmadığı yerde yokum.

forum üyesi

Çok güzel paylaşımlar oluyo bir sürü kişi site sayesinde ödevlerini araştırmalarını yapıyor bence bırakın serbest kalsın sizin farkınız burda.teşekkürler ama yinede siz bilirsiniz iyi yakşamlar saygılarımla.

a-normal
    Nereden
    elazığ

üniversitelere yönelik kayıt alcaksınız ama bunun için de büyük ihtimal .edu.tr uzantılı e-mail adresi isteyeceksiniz. biz üniversitemizden alamıyoruz maalesef peki bu kadar emeğim boşa mı gidecek?

***Site Kurucusu***
    Nereden
    Mersin

bu yeniliklerden ve gelişmelerden eski kayıtlar etkilenmeyecek rahatlıkla sitemize giriş yapabilecekler . Sitemizde kısıtlama olmayacak tabiki öncelikle burdan herkesin fikirlerini düşüncelerini almak istyoruz ona göre gelişim işine girişeceğiz

forum üyesi
    Nereden
    ANTALYA

bence isteyen herkez üye olmalı.
    çünkü aradığımız herşey var.

forum üyesi

sanırım bu sistemde siteyi bir nevi seçkinler kulübü gibi göstermeyi amaçlıyorsunuz. ancak burada elekt. firmalarının veya üniversitelilerin bilgi paylaşmasını veya burada birilerine yardımcı olmalarını beklemeyin.

daha açık ve net bir şekilde neden böyle bir şey yapmayı düşündüğünüzü söylerseniz en azından daha iyi eleştiri ve öneriler alırsınız. bu arada bu benim ilk mesajım herkese selam. (gelir gelmez içişlerine burnumu soktum :] )

moderatör

özel üyelerimize yeni web sayfamızda çalışan projelere yer verilecektir.

zaten bu uygulama var,

Ayreten çalıştığınız üzerinde geliştirdiğiniz projelerinizi sistemden gönderip yayınlanmasınıda saglayabilirsiniz.

bu uygulamada var, farkı ne olacak. mevcut sistemdeki tek sorun; insanlar bir şekilde bıktırılıyor, ve paylaşımdan uzaklaştırılıyor. (bu daha acil çözüme kavuşturulmalı)

arkadaşlar elektronik ve bilgisayar konularında ücretsiz e-egitim vermeyi düşünüyoruz. E-egitim sistemimiz gönüllü mühendislik ve teknik egitim fakültesinden ögrenci akademisyenlerden oluşan kendi alanında ispatlamış temel orta ve ileri seviyede uzaktan egitim şeklinde dersler verilecektir.

mükemmel bir düşünce bir saniye bile durulmamalı hemen başlamalı!!!
    ANCAK;
    ögrenci akademisyenlerden oluşan kendi alanında ispatlamış; bu ispat kime nasıl yapılacak buna kim nasıl karar verecek.

Üyelik alımlarımızı belli bir süreliğine durdurup yeni üyelik sistemine geçiş yapamayı düşünüyoruz.
    Yeni üyelik sistemimiz sadece üniversiteler ve elektronik firmalara yönelik email dogruluk sistemiyle alım yapmayı düşünüyoruz.

nedir bu sistem? sadece e mail doğrulama mı? serbest çalışan çok ciddi bir kitle var onlar ne olacak?

ayrıca birçok yerden geribesleme alınarak bu insanlar seçilmeli.
    mesela duray yılmaz kendini ispatlamışmıdır? EVET!!!
    ancak bu adam son 3-4aydır bende dahil çevresindeki temas ettiği herkezi dolandırdı. buradaki iletişim sonra kabusa dönüşmemeli. insanlar sonradan o eğitimi almasaydım daaa... dememeli.

a-normal
    Nereden
    elazığ

bu siteye dokunmayın başka bir site açın bu belirli kişileri alma fikri benim aklıma yattı açıkcası

forum üyesi

site kurucusunun dedikleri mantıklı duruyor bence bu işe öğrenciler gönüllü katılır ve derslerinin moıtivasyonunu artırır.bilgisayar dersleri demişken java programlama dili gibi farklı prog dillerine de yer verilebilinir. formunuzu oldukça başarılı buluyorum sayenizde çok şey öğrendim(eskiye nazaran)Fikrimizi sorduğunuz için de ayrıca teşekkürler.

forum üyesi

Alıntı black_wolf465 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen adam okulu bitirmiş bana ledin + ucu varmı diye soruyor mesela.

Ama fikirleriniz çok güzel başarılar.

***Site Kurucusu***
    Nereden
    Mersin

Alıntı ahmetozturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu siteye dokunmayın başka bir site açın bu belirli kişileri alma fikri benim aklıma yattı açıkcası
    sitenin üyeliğini değiştiripte zora sokma gibi bir niyetimiz yok ne yapıyorsak tükiyedeki gençlerimize yön vermek adında bu işe yeni başlayan arkadaşlarımız için elimizden geleni hep birlikte yapmaya çalışacağız Teknik elemanlar teknisyenler akademisyenler ve herkese açık bir şekilde ışık tutmayaa devam ediyoruz. Böylede devam edecek .Baştada sölemiştim Üyelerin düşüncelerine önem veriyoruz ve aldığımız ortak kararlarla kendimizi yani sitemizi yenilemeye çalışacağız . Üyelik sistemimizde herhangi bir değişiklik yapılmayacak diğer dediklerimizi ekstra bir yenilik olarak size hizmet sunmayı düşünüyoruz Umarım çok faydalı olacaktır. Bu arada egitmenler kim olacak diyorsanız Örnegin benim gibi bilgisayar mühendisliğinden mezun yada okuyan ve teknik alanda kendini ispatlamış iyi firmalarda egitmen olan arkadaşlarımıza ders verdirmeyi düşünüyoruz. herkese içalışamlar

İmalatcı
    Nereden
    ÇORUM

referansla üye kaydı yapan reklam kazancından başka bir amacı olmayan "......tekno" isimli malum bir forum sitesi var, bu sitenin sonu onun gibi olmasında ne olursa olsun.

forum üyesi

Alıntı isa_olcer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    referansla üye kaydı yapan reklam kazancından başka bir amacı olmayan "......tekno" isimli malum bir forum sitesi var, bu sitenin sonu onun gibi olmasında ne olursa olsun.
    Allah korusun.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)