Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu
Toplam 51 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 25 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    ***Site Kurucusu***
    Nereden
    Mersin

anos 2012 Yeni Elektrobilim

Elektrobilim yeni yılda yeni arayüzüyle karşınızda olacaktır. Kısaca bahsedecek olursak Forumun üyelik alımlarında ufak degişiklikler yapılacaktır. Sitenin kalite ve hizmeti bakımından bu yaptırıma geçmek zorunda kalıyoruz. Özel üyelere tanınan ayrıcalıklar olacaktır ki sitenin emektarları ve emege veren kişiler vip üyelerimizdir. Bunun yanı sıra değişen üyelik sistemimizde yani yeni üye alımlarımızda üniversiteler kamu kurum ve özel kuruluşları bir araya getirip beyin fırtınası oluşturup bilgi ve tecribelerinden faydalanılacaktırki Buda endüstri,devlet kurumlarını ve üniversitelerle diğer ögrencileri bir araya getirecektir.Elektrobilim Bitmeyen yeniliklerle devam edilecektir. Eski üyelerimiz bu değişimden etkilenmeyecektir. Ama foruma bir yıl giriş yapmayan üyelikler sistemden silinecektir. Herkese hayırlı olsun
    Özel mesaj yoluyla yardım istemek Kesinlikle yasaktır. www.elektrobilim.org

forum üyesi

Standart Cevap: 2012 Yeni Elektrobilim

bilgi paylaşıldıkça büyür.....ama anlamlı bilgi işe yarar..düşüncelerinize katılıyorum.ben kısa sürede bu forum sayesinde pekçok şey öğrendim.pek çoğunuz bana yardımcı oldu.ben matematikçiyim ama sizlerin sayesinde artık amatör bir elektronikçi oldum kendi animasyonlu tabelamı yapabilecek bilgiye ulaştım....emek olmadan birşeyler kazananlar aslında kaybedenlerdir......

forumun sürekliliği için duyarlı davranmalıyız.bu platformda gerçekten çok güzel projeler ortaya çıkıyor.bazende basit bir proje tartışılarak dahada geliştirilebiliyor .....

benden size TAM destek........

***Site Kurucusu***
    Nereden
    Mersin

anos Cevap: 2012 Yeni Elektrobilim

yeniliğe açık olmanız ve destek vermenizden dolayı çok teşekkürederim. Ocak aylarında yeni üyelik alımlarıyla üyeliğimiz kabul edilecektir.yepyeni elektrobilim sitemizle hizmet vermeye devam edecektir.Blog ve çalışan devreler köşeside düşünüyoruz. En önemliside tez ve makale tarzı yazılara agırlık verilecektir. Anasayfamızda üyelerden ve yönetimin eklediği çalışan projelere yer verilecektir.

forum üyesi
    Nereden
    Antalya

Hayatta doğruluğunu hissttiğim en önemli şeylerden biri; insanın mutlu ve başarılı ayrıca faydalı olabilmesi için işini ya da başladığı işi severek yapabilmesi çok önemli bir etken. Bir makina öğrencisi olarak elektronik alanına da her zaman ilgim oldu ve karşıma çıktığında da ailenize üye oldum, pratik ve de teorik olarak birçokta deneyimim oldu, bildiklerimide başkalarıyla paylaşmaktan hiç çekinmedim ve esirgemedim her ne kadarsa. Kuruculara ve üye arkadaşlara çok teşekkür ederim herkesin emeği var, çok güzel çalışmalar, yardım ve dayanışma var daha güzel işlerde yapılabilir o yüzden benden de tam destek düşüncelerinize. Saygı ve sevgilerimi sunuyorum sanatkar arkadaşlarıma, emekleri geçen herkese..

***Site Kurucusu***
    Nereden
    Mersin

elektrobilim adına en iyisini yapmak için hep birlikte dayanışma çerçevesinde geliştirmeye dönük çalışmalarımız devam edecektir. Destekleriniz için çok tşke

Nazmi B.
    Nereden
    Başkent

vbulletin 4 yükseltmesi mi yapacaksın? elektrobilim.net gibi olmasın sakın.
    önceki yazdığım bazı yazılar geridönüşüm yapıldığı için silinmiş. bunlar bilgi ve harcadığımız emek açısından önemliydi. site yeniyelim derken böyle aksilikler olacaksa hiç olmasın daha iyi. internette "admin atasözleri" diye bazı yazılar okudum. espiri amaçlı yapılmış ama manası çok derin olanlar var. "asla düzgün çalışan bir sistemi bozma" cümlesi bu konuyla alakalı olabilir. elbette yenilemeler yapacaksın ancak bunlar bilinçli yapılmalı. bilmediğin bir sistemi test edeceğim diye oluşabilecek kayıpları kurtarmadan yükleyemessin. eğer sizinde bilmediğiniz birşey varsa konu açıp sorun. örneğin, "forumu smf yapmak istiyorum ne düşünüyorsunuz?" web bilenler teknik görüşlerini mutlaka söyler, yeterki sorun. bilmemek değil öğrenmemek ayıptır. yoksa pickit2 ye redkit2 dediğiniz duruma tekrar düşersin.
    buraya bişey yazıyorsak ihtiyacı olanlar var diye yazıyoruz. bunların çoğunluğu bu sitede bulunuyor . tabiki başka sitelerdede var ama oralarda emeğe saygı pek yok. ikide bir yönetimden uyarı alıyoruz. bari burayı böyle yapmayında adam akıllı katılalım.

"site yenileyeceğim" diye yazılan yazı ve başlıklar sizce biraz politikacılar gibi olmuyor mu?

moderatör

elektrobilim; daha önceki geçiş denemelerinde ciddi teknik sıkıntılar yaşamıştık tekrar aynı şeyleri yaşama korkusu bendede var. ama teknik kısım halledildi ise söyldikleriniz gayet mantıklı. üye alımı, 1 yıl siteye giriş yapmayanın silinmesi vs gayet güzel. bendende tam destek...

bu bağlamda pwm.c ye katıldığım konular olmakla birlikte bukadar ağır eleştiriye gerek olmadığı düşüncesindeyim. bence dozu biraz kaçırmışsın...

***Site Kurucusu***
    Nereden
    Mersin

Elektrobilim mersin üniversitesi teknoparkta webmasterimiz tarafından desteklenmektedir. Tam hazır olduğunda birden geçiş yapacağız ki bellii sıkıntılar olmasada ufak sorunlar oluşabilir. Bunlarda giderilecektir.

forum üyesi
    Nereden
    ADANA

çok güzel bir şey olur bence güzel düşünmüşsünüz

AVCI
    Nereden
    İZMİR

Değişimin her zaman takipçisi ve desterçisiyim iyi çalışmalar
    ÖLDÜRMÜYEN ACI KUVVETLENDİRİR

***Site Kurucusu***
    Nereden
    Mersin

Destekleyen tüm üyelerimize teşşekkürederim. Hep birlikte daha iyiyeee ve kararlı adımlarla yeni elektrobilime dogru ...

Bilgisiz

yenilik şart tabi, konsepti geliştirmek gerek diye düşünüyorum büyük bilgilerin olduğu bir forum olması gerektiğini düşünüyorum

forum üyesi
    Nereden
    Eskişehir

Arkadaslar ne yalan söyliyeyim bir tek bu siteye kanım ısındı...

.:qıdıdan:.

Veri ve üye kayıpları güncel yedek olmadan yapılan modifikasyon hatalarının yüzünden eski yedeklere dönülmesinden kaynaklanıyor.Bende geçmişte böyle hataların önüne geçmek için EasyPHP kullanıyordum.Bu programla siteyi kendi bilgisayarıma kurup modifikasyonları orada test ediyordum, sorun çıkmazsa netteki siteye uyguluyordum.

Bilgisiz

son sitenin backupunu alın Cpanel/DirectAdmin/Plesk Panelden bu kötü durumlarda yanınızda olsun.
    Sonra yükseltme işlemine geçin derim.

***Site Kurucusu***
    Nereden
    Mersin

ilginizden alakanızdan dolayı arkadaşlar çok tşke Webmasterımız bu konuyla ilgili çalışmaları başlatmış bulunmaktadır. Gereken ne ise en iyi şekilde yapılacaktır.

***Site Kurucusu***
    Nereden
    Mersin

Bu Hafta sonu normal üyelik alımlarımız durdurulacak. Yeni sisteme göre alınacaktır. Üyelik alımları yapılacak uzantılar bazıları şunlardır. ...,edu.tr, .gov.tr , meb.k12.tr, tsk.mil.tr,pol.tr ... Endüstri firmalarından siemens,schndier,arçelik-beko,.... belirlenmiş olup eklenen mail uzantılarıyla üyelik kabulü gerçekleştirlecektir. içalışmalar

Downloader
    Nereden
    Konya

Bence geç bile kaldınız değiştirmekte. Umut ediyorum vb yükseltilmesinde yaşanan sorunlar tekrar yaşanmaz. Tebrikler diyor başarınızın devamını diliyorum.
    Araştırmak ön sevişme gibidir!

Özel Üye

Alıntı elektrobilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu Hafta sonu normal üyelik alımlarımız durdurulacak. Yeni sisteme göre alınacaktır. Üyelik alımları yapılacak uzantılar bazıları şunlardır. ...,edu.tr, .gov.tr , meb.k12.tr, tsk.mil.tr,pol.tr ... Endüstri firmalarından siemens,schndier,arçelik-beko,.... belirlenmiş olup eklenen mail uzantılarıyla üyelik kabulü gerçekleştirlecektir. içalışmalar
    neden bu kısıtlama ? gmail yada yahoo vb. gibi mail kullananlar üye olamayacakmı ?
    Elektronik devreler, projeler320volt.com

forum üyesi
    Nereden
    İzmir>>Gaziemir

Alıntı gevv Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    neden bu kısıtlama ? gmail yada yahoo vb. gibi mail kullananlar üye olamayacakmı ?
    Galiba elektrobilimin sonuda elektrote.no gibi olacak

***Site Kurucusu***
    Nereden
    Mersin

Alıntı wanted0035 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Galiba elektrobilimin sonuda elektrote.no gibi olacak
    elektrotekno gibi üyelik alımında bir kısıtlama getirme gibi amacımız yokki davetiye sistemi tandık şu bu istemiyoruz. Hem eski üyeler bu değişimden etkilenmeyecek yeni üyelik alımları anlattığım şekilde olcaktır. bence lütfen önceki mesajlarımı bir dikkatli okuyun sonra yorum yapın derim. Üyelik alımlarında normal maillere degilde ünversite ve diğer okullarla birlikte endüstri ve kamu kurumunu kabul içeren admin onaylı mail gruplarına üyelik tanıyacaz Bunun ne gibi yararı olcak derseniz ÇOK FAYDASI OLCAK bu yazı büyük yazmamdaki amaç forumda bir konu açıp bir döküman alıp gitmek degilde gerçek kalıcı üyeliklerle argeleştirip tüm üyeleri her sektör topluluğunda bir araya getirip fikir bilgi tecrübe paylaşmalarının beraberinde iş imkanlarının bile dogacağı platformu suncağımı düşünüyorum Bu şekilde sömürülmekten çok çok iyiye gitceğinii düşünüyorum.forumdaki herkesin atmış olduğu mesajlardan bellii oluyorki iyi adımlarda iilerlediğimizi ve Herkes bu düşünceye sahip olduğunu düşünüyorum. Herkes için hayırlı olsun

forum üyesi
    Nereden
    ADANA

kardeş anladıgım kadarıyla aynı işyerigibi yapıcaksın heralde ünüversite mezununu alıcaksın sadece siteye iyide ozaman kim soru sorucakkkkk herkez ünüversite mezunu olursa ama ben yanlış anldıysam özür dilerim

forum üyesi

Çok faydalı bilgilerle dolu site, ama amatör olan, elektronikle hobi olarak uğraşan ve uğraşmaktan zevk alanlar içinde daha temel paylaşımlar olursa çok iyi olur aslında, şimdiden hayırlı olsun.

Özel Üye

bilgisayarımı aldığımda kısa sürede interneti çözüp elektronik konusunda araştırmaya yapmaya başlamıştım o zamanlar ilk eproje ve sonrasonda elektroteknoya üye oldum o zamanlar elektrotekno özel mail istemiyordu eprojede aynı şeklideydi zaten eproje hala aynı neyse rahatca forumlardan faydalanmıştım

o zaman benden okul adresi isteseler alamazlardı çünkü düz lise terkim ek olarak arçelik, vestel, edü, büdü vs vs... adresi isteseler oda olmaz çünkü standart tamircide çalışıyorum bazı kıtıslamalar neysede bu ayrımcı tarzı bence asıl amaca ters düşüyor neyse, herkese iyi çalışmalar.
    Elektronik devreler, projeler320volt.com

forum üyesi

Desenize bu formda Türk elektroniğini geliştirmek dışına çıkacak.Belirli kesimlere kısıtlı olarak hizmet edecek.Ayrıca bahsettiğiniz uzantılı kabul edeceğiniz üyelerde sırada beklemiyorlarki böyle olması için,kim bilir belki bizlerde o uzantılı yerlerdenizdir ama böyle rahat ediyoruzdur hiç düşündünüzmü bunu?

Birde formda konu açıp döküman alıp gitmek demişsiniz bunlar sizin ticari dökümanlarınız falan değilki buradaki arkadaşların birbiriyle gönül rahatlığıyla paylaşımları.
    Form güncellenmesini yenilenmesini elbette anlar ve destekler herkes ama egolarıyla başa çıkamayan düşünceleri sanmam..

Neden acaba böyle elbirliği ile bir yere getirilen yerler bir süre sonra kendini imha etme yoluna gider ve artık bazen girilen yada girilmek istenmeyen bir site olmaya çalışır.İlginç

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)