Toplam 3 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 3 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    forum üyesi

Standart acil dijital termostat devresi için pıc bilen lazım

bende dijital termostat devresi var
    http://www.teknomiks.net/urunler_duzenle/TM-117.html
    işte bu bu devreyi kuluçka makinesinde kullanıcam makinenin içini ısıtmak için 4 adet armut lamba bagladım devrenin üst sınırı 35 dereceye ayarlı iken 36.0 dereceye gelince enerjiyi kesior lambalar sönüor 35.9 dereceye düşünce buda yaklaşık 1-2 saniye sürüyor ve lambalar sürekli yanıp sönüor 4-5 saniyede 3-4 kez yanıp sönüor ve lambalar patlıor röle kontaklarında ark yapıor bu yüzden hani 36.0 deceye gelince kaptıyorya bu sıcaklık 35.0 dereceye düşünce lambalar yanıcak bunun içinde pıc programının deişmesi gerekiyormuş bu yüzden sizden yardım istiyorum ltfn eger degiştirmesini bilen varsa ne gerekliyse alta yazsın eger bu entegrenin içindeki yazılım kopyalana biliorsa ben kopyasını gönderirim siz düzenlersiniz sizden rica ediorum acil yardımlarınızı bekliorum...

forum üyesi

Standart Cevap: acil dijital termostat devresi için pıc bilen lazım

Alıntı saitkaya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende dijital termostat devresi var
    http://www.teknomiks.net/urunler_duzenle/TM-117.html
    işte bu bu devreyi kuluçka makinesinde kullanıcam makinenin içini ısıtmak için 4 adet armut lamba bagladım devrenin üst sınırı 35 dereceye ayarlı iken 36.0 dereceye gelince enerjiyi kesior lambalar sönüor 35.9 dereceye düşünce buda yaklaşık 1-2 saniye sürüyor ve lambalar sürekli yanıp sönüor 4-5 saniyede 3-4 kez yanıp sönüor ve lambalar patlıor röle kontaklarında ark yapıor bu yüzden hani 36.0 deceye gelince kaptıyorya bu sıcaklık 35.0 dereceye düşünce lambalar yanıcak bunun içinde pıc programının deişmesi gerekiyormuş bu yüzden sizden yardım istiyorum ltfn eger degiştirmesini bilen varsa ne gerekliyse alta yazsın eger bu entegrenin içindeki yazılım kopyalana biliorsa ben kopyasını gönderirim siz düzenlersiniz sizden rica ediorum acil yardımlarınızı bekliorum...
    ücret vermeyi düşünüyomusunuz?

moderatör

Standart Cevap: acil dijital termostat devresi için pıc bilen lazım

aldığın yerle irtibata geçip böyle bir değişiklik yapmalarını iste yapacaklardır.

yapmazlarsa yasal olarak ürünü 7 gün içerisinde geri verme hakkınızın olduğunu hatırlatın.

ayrıca adam gibi tasarlanmış ölçüm ve kontrol cihazlarında histerisis ayarı olur.

bu ayarı 1 derece ayarlarsanız sizin dediğiniz gibi çalışır. 0 derece ayarlarsanız ozaman şimdiki gibi çalışır.

tüm kontrol cihazlarında yaklaşık %5lik bir histerisiz ayarı yapılabilmeli.

burada biri bu cihaza program yazacak olursa önce senin elindeki devre şeması vs bilgiler gerekecek ki ona göre yazsın.
    bir defa yapılacak bir iş için okadar emek vermeye gerek yok.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)