Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 42 adet sonuctan sayfa basi 26 ile 42 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    Downloader
    Nereden
    Konya

Standart Cevap: Elektrobilim.org ve üyeler hakkında..

Alıntı 01airforce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konuda ne moderatörün nede site yöneticilerin hiç bir hatası olamaz günde kaç bin kişi üye olabilir.Moderatörler veya yöneticiler nereden yetişebilecek buna herkesin işi var adamlar sürekli burda online olamazki bu tamamen bu tür davranışları sergileyen sorumsuz insanların suçudur.Zaten bu şekilde davrananlar nasıl bir terbiye veya nasıl sorumsuz bir şekilde kendini geliştirmiş olduğunu burada da ispatlamış oluyor.
    PWM.C nin de dediği gibi ben ortalıkta nedense 1-2 kişi dışında hiç moderatör görmüyorum
    Araştırmak ön sevişme gibidir!

ADANA
    Nereden
    ADANA

bu forumu bu hale getiren moderatör veya yöneticiler değil.Bir kaç kendinibilmez gerikalı yüzünden forum yöneticilerini suçlamayın.sonuçta bu bir sanal ortam buranın nasıl bir durumda olduğunu sen ben belirleriz.Tabiki bunuda paylaşımlarla gerçekleştiriyoruz.Burada herhangi birinin küfür etmesiyle moderatörün yapabileceği iki şey var;
    1-)MESAJI SİLMEK
    2-)ÜYELİĞİNİ SİLMEK

başkada yapabileceği birşey yoktur.Unutmayalım bu forumun durumu yani işleyiş tarzı paylaşım olsun tamamen bizim elimizde ve bizim kontrolümüzde.

forum üyesi
    Nereden
    KÖLN

@Kayzer
    kim küfür leri burda yayinlamis önce moderatöre danismadan ?

***Site Kurucusu***
    Nereden
    Mersin

anos Cevap: Elektrobilim.org ve üyeler hakkında..

arkadaşlar özelden hiçkimseyee yardımcı olmayın kurallar geregide yasaktır. Forumun amacı diğer o konudaki sıkıntı yaşayan arkadaşlarada rehberlik saglamasıdır ama özelden yardımcı olunursa hiç bir faydası olmaz aksine bu tür sorunlarla karşı karşıya kalırız Forum kuralarna rivayet etmeyen kişi siteden silinecektir artık bazı konularda katı davranmaya itti üyelik sistemimizi degiştirerek referanslı sisteme geçiyoruz. sınırlı sayıda üyeyeee referans tanınacakk diğer üyeler bu sistemden etkilenmeyecekk ve kurallara uymayan üyeler sistemden silinecektir. Üyelerimizin istediğii daha başkaa şeylerde varsaa fazlasıyla yapılmaya özen gösterilecektir

ADANA
    Nereden
    ADANA

bu durumdan biz etkilenirsek refeans kodunu nasıl alacağız.Bir sitede daha böyle bir uygulama var ben üye olamıyorum referans kodu istiyordu.

***Site Kurucusu***
    Nereden
    Mersin

Eski üyelerimiz yeni sistemden etkilenmeyecekler ve hiçbir kısıtlanma getirlmeyecek.

özel üye
    Nereden
    Tokat/Turhal

Hiç kimseyi tanımayanlar referans kodunu kimden alacak?
    Bence çok saçma.
    En azından hafta sonları felan üye alımı yapılsın.
    Benden bu kadar. Saygının olmadığı yerde yokum.

nurim
    misafir

Alıntı elektrobilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar özelden hiçkimseyee yardımcı olmayın kurallar geregide yasaktır. Forumun amacı diğer o konudaki sıkıntı yaşayan arkadaşlarada rehberlik saglamasıdır ama özelden yardımcı olunursa hiç bir faydası olmaz aksine bu tür sorunlarla karşı karşıya kalırız Forum kuralarna rivayet etmeyen kişi siteden silinecektir artık bazı konularda katı davranmaya itti üyelik sistemimizi degiştirerek referanslı sisteme geçiyoruz. sınırlı sayıda üyeyeee referans tanınacakk diğer üyeler bu sistemden etkilenmeyecekk ve kurallara uymayan üyeler sistemden silinecektir. Üyelerimizin istediğii daha başkaa şeylerde varsaa fazlasıyla yapılmaya özen gösterilecektir
    -"arkadaşlar özelden hiçkimseye yardımcı olmayın kurallar geregide yasaktır." OK.
    -"Forum kuralarna riayet etmeyen kişi siteden silinecektir ".OK.
    -"sınırlı sayıda üyeye referans tanınacak diğer üyeler bu sistemden etkilenmeyecek".OK.

Bu kuralların uygulanmasına aynen katılıyorum. Hatta daha sıkı üye kabulü olmalıdır. Değişik veya özel günlerde üye kabulü bir çözüm olamaz. Aynı kişiler o tarihlerde kayıt olur. Değişen hiç bir şey olmaz. Önemli olan alınacak üyede olması gereken özelliklerin olup olmadığının araştırlıp ona göre üyeliğe kabulünün yapılmasıdır.

-"Üyelerimizin istediği daha başka şeylerde varsa fazlasıyla yapılmaya özen gösterilecektir".OK.

Özen gösterilmesi konusunda benimde bir talebim olacak.....Üye kabulü için yazdıklarıma açıklık getirmesi bakımından bazı hususların üzerinde durmak isterim.

Üyelerin bazı asgari şartları yerine getirebilecek nitelikte olmalarıda; tercih konusu olmalıdır.

Mesela...Yazılan mesajların niteliğini hepimiz izliyoruz.
    Mesajlar çeşitli şekillerde yazılıyor....falcılıkla ilgili olanlara örnekler....
    -"Benim bi devrem var. Önce çalışıyordu, şimdi çalışmıyor.Neden, olabilir?"
    -"Ben ledli bir devre yapacağım, bunları çalıştırmak için kaç voltluk adaptör bağlamalıyım?"
    Bu sorulara doğru cevabı, ancak, hem falcı, hemde elektronikçi olanlar verebilir.

Sadece işi olduğu için yazılan mesajlara örnekler...(işi bitince bir daha görünmeyenler)
    -"Bana acele 12v luk şarj devresi lazım. Elinde şema olanlar, bana...@xx.com dan mesaj atsınlar."
    -"Hoca ödev verdi...1-şöyle, 2-böyle,...5-ile çalışacak 6-ile çalışmayacak..vb bir devre yapmam gerekiyor.Elinde olanlar ..."

Birde boyundan büyük işlere kalkanların mesajları....
    -"..pic'li devre yapacağım, ama pic'ten anlamıyorum..."
    -"..bizim tevizyon bozuldu, nasıl tamir ederim. ...ama ben bu işten anlamıyorum..."
    Yumurta bile kırmayı bilmiyorum, krem karameli nasıl yaparım?

Her hangi bir talepte bulunanlara çözüm sunduklarını sananların mesajları.....
    -"....bunu pic'le yapabilirsin...lcd kullan...vb."
    -" ..sen onu boş ver zaten o iyi bir şey değil....."
    -"..bende yapamadım zaten..."

Gelelim en akıl almaz mesaj gurubuna...mesaj sayısı artırma mesajcıları....
    Her hangi bir polemiğe girmemek için, bu guruba ait örnek vermiyeceğim. Ama herkez bunları biliyor...Bu konuda benim önerim bu mesaj sayısı olayına son verilmesidir. Çünki, üyeler mesaj sayıları ile forumda bazı ünvanlar alabiliyorlar. Bu sağlamak içinde olu olmaz mesaj yazıyorlar.
    Birde bunlara bozuk Türkçe ile yazılanları, ve ifade hatalarıyla dolu olanları eklersek durumun vehameti ortaya çıkacaktır.
    Daha fazla örnek yazmaya kalksam sayfalar yetmez, bu örnekleri neden verdim?
    Bütün bu hatalı mesajlar; kimse kusura bakmasın, işin kalitesini düşürmektedir.
    Kaliteden kastettiğim şeyi açıklarsam..
    Eğer konusu elektronik olan bir forumda yazışma yapacaksak, problemimizi doğru anlatabilecek; anlatılanlarıda anlayıp, doğru uygulamayı yapabilecek kadar; hem bilgimiz ve hemde ifade yeteneğimiz olmalıdır.

Bilmeyenler bilmedikleri şeyleri sormayacakmı? Elbette soracak, forumun bir amacıda bu değilmidir? Ama, daha lehim yapmayı, avometere kullanmayı, transistörlerin bacak bağlantılarının birbirlerinin aynısı olmadığını..vb bile bilmiyorsa; bu durumdayken deneyimli ve bilgili olanların bile zorlandıkları devreleri yapmaya kalkmamalıdırlar.
    Sorununun çözümü için yardım isterken, sorununu doğru bir ifade ile anlatmalıki doğru cevap alsın, aldığı cevabı anlasınki sorununu çözsün. Böyle olmadığı zaman iş amiyane tabiriyle geyik muhabbetine döner...olur sana hancı sarhoş, yolcu sarhoş....
    Amacım, bu tanımları yaparken kimseyi küçümsemek değildir. Bunlar benim olaya geniş bir açıdan bakmaya çalışarak ifade ettiğim görüşlerimdir.

Zaten paylaşımında yararı olmayan üyeler olsa ne olur, olmasa ne olur. Olsa olsa kuru kalabalık olur, bunların çok olmasının sonunda da forum yok olur.

Kolay gelsin
    nurim

***Site Kurucusu***
    Nereden
    Mersin

anos Cevap: Elektrobilim.org ve üyeler hakkında..

@ Nurim anlatığım bir çok şeyi çok güzel anlatmışsınız . Referanslı üyeliğe geçilecek referansı adminler modlar özel vip olan üyelere tanınacak bunların içinde normal üyelikleredee bu tür imkanlar saglancaktır Artık kurallar çok katıdır amacımız üye kazanmak değil Huzurlu rahat bir aile ortamı gibi çok geniş bilgileri bir arada paylaşmak ve bu paylaştığımız bilgileridee örnegin mesaj sayısı puanlama ve benzeri bu tarz şeylerle kısıtlama getirilmeden paylaşımlardan faydalanabilme gibi düşüncelerimiz var diğer forumdaki arkadaşlarından görüşlerini almak istyorum bunları degerlendirerek daha düzgün sistemimizi yönlendirebiliriz

forum üyesi
    Nereden
    SAKARYA

Alıntı rck8942 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam bu dedigin olay dün basima gelmistir. "Acemiyim" adli üye anama bacima varincaya kadar agiza alinmayacak laflar etmistir bana.Gönderdigi mesajlari direk olarak aykut beye ilettim.Eger bu kisinin üyeligi silinmesse ve tekrar üye olunmasi engellenmesse ben artik bu foruma ugramayacagimi belirtiyorum. Dün direk olarak konu silinmistir ama üye yarim saat boyunca hala icerdeydi ve bana özelden hakaretler etti. Bu konudada hic kimse birsey yapmadi
    Alıntı rck8942 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @Kayzer
    kim küfür leri burda yayinlamis önce moderatöre danismadan ?
    2-3 gün önce gece saat 11-12 gibi sitede site yöneticilerinin dikkatine gibi bir konu açıldı. konuda özel mesajlar küfürlü yerleri gösterilerek yayınlandı.
    Sonra konu yönetim tarafından silindi. konu başlığını siteye kimin açtığını site tönetiminden öğren istersen. polemik çıkarmak işim değil.
    Muhittin kaplan arkadaşımız bu gibi konulardan rahatsızlığını dile getirmek için başlık açtı sende problemini burada söyledin. iş buraya kadar geldi.yazdığın mesajları bir oku istersen.

forum üyesi
    Nereden
    KÖLN

Dedigin olaydan haberim yoktur.Yani ben görmedim ayrica bana gelen küfürlü mesajlari ben direk olarak admine ilettim.3 cü bir kisinin benim özel mesajlarima giripte ordaki yazilanlari aciklayacagini sanmiyorum. Herneyse olay burada sonlansin umarim birdaha böyle tatsiz olaylarla karsilasmayiz.

Kayıkcı Elektronik
    Nereden
    istanbul

anlaşılan birçok üye yaşanan olaylardan rahatsız olduğu için böyle bir konuya ilgi gösterdi ve birçoğumuzun destekleyebileceği bazı kararlar alındı admin tarafından. öncelikle hayırlı olsun. bu sayede en azından forumumuzun kalitesi düşmiyecek dahada yükselecektir.

inşaallah böyle tatsız olaylar birdaha yaşanmaz katılımcı arkadaşların şevki kırılmaz.
    EN GÜZEL HAYAL GERÇEĞE DÖNÜŞENDİR..

Downloader
    Nereden
    Konya

Alıntı elektrobilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @ Nurim anlatığım bir çok şeyi çok güzel anlatmışsınız . Referanslı üyeliğe geçilecek referansı adminler modlar özel vip olan üyelere tanınacak bunların içinde normal üyelikleredee bu tür imkanlar saglancaktır Artık kurallar çok katıdır amacımız üye kazanmak değil Huzurlu rahat bir aile ortamı gibi çok geniş bilgileri bir arada paylaşmak ve bu paylaştığımız bilgileridee örnegin mesaj sayısı puanlama ve benzeri bu tarz şeylerle kısıtlama getirilmeden paylaşımlardan faydalanabilme gibi düşüncelerimiz var diğer forumdaki arkadaşlarından görüşlerini almak istyorum bunları degerlendirerek daha düzgün sistemimizi yönlendirebiliriz
    Hayırlısı diyorum. Fakat katı konusu biraz tartışılabilir elektrobilim kardeş. Çok katı yapmakta kişileri sıkmaz mı acaba? Azı karar çoğu zarar diye bir laf vardır bilirsiniz. Bence kuralı koymak değil onu uygulamak önemli. Kimseyi sıkmayacak fakat belirttiğiniz gibi huzuru da bozdurtmayacak kurallar olmalı kendi düşünceme göre.

Kolay gelsin.
    Araştırmak ön sevişme gibidir!

TABELA PANEL AYDINLATMA
    Nereden
    MALATYA

Benim görüşüm kim haklı bile olsa küfür etme hakkına sahip değildir.Dinimizdede küfürün yeri yoktur.Ne demiş hacıbektaşi veli incilsekte incitmeyiz
    Sen gül olda;Uğruna ötmeyen Bülbül utansın.Hz Mevlana(k.s)

***Site Kurucusu***
    Nereden
    Mersin

üyelik alımı kapatıldı. şuanda yeni üyelik sistemi üzerinde çalışma yapılmaktadır. ilerki zamanlarda yeni bir sistemlee üyelik alımı yapıalcaktır.

www.ledkontrol.com
    Nereden
    Antalya

Yeni sistemin çok başarılı olacağına inanmıyorum..

Bence size pozitif yerine negatif kazanç getirecek(maddi değil söylediğim)

www.Ledkontrol.Com <<<
    void Basla()
    {
    //-----New Code----
    fast_io(aynaya bak)
    portb=(Hayata gülümse);
    output_high(Neşeni yansıt);
    Goto Basla;
    }

Code'm mu oturturum

***Site Kurucusu***
    Nereden
    Mersin

arkadaşlar referanslı üyeliğe geçtik birde böle deneyelim sistemi olmazsa ilk zamanlar nasılsa o şekilde bırakacaz

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)