Toplam 7 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 7 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: iyi site

forum üyesi

Standart iyi site

arkadaşlar güzel bi site

http://lordelektronik.blogcu.com/

girin görün

Azimli
    Nereden
    Konya

Standart Ce: iyi site

Bumu güzel , bu mu güzel site anlayısı... başkalarının emeklerini çalıp altına alıntı yazmadan yayınlamak... Ayıp !!!

lock
    misafir

kardeş sanan katılıyorum.gerçekten emeğe saygı olmadan, alıntıdır diye yazmadan kendine göre yayınlamış devreleri. site sahibi bu devreler öyle ha deyince çıkmıyor. bir sürü kafa yormalar sonucu ortaya çıkıyor.

forum üyesi

siz kim oluyonuz da bana kafa tutuyonuz siz kendi eklediğiniz devreleri nerden buluyonu

forum üyesi

Arkadaşım üye olur olmaz ilk mesajın bir başka sitenin reklamını yapmak olmuş, kaldı ki arkadaşlar sadece fikirlerini yazmış isteyen beğenir isteyen beğenmez herkes fikrini yazmakta özgür, nasıl ki senin bir başka site reklamı yapmana izin veriliyor onların da fikir yazmaya hakkı var, burada yayınlanan devreler eğer arkadaşların kendilerine aitse bir not düşerler, eğer düşmemişlerse devre bir başkasına aittir ve aldıkları yerde kime ait olduğu yazmadığı için devrenin sahibi meçhuldür, şimdi sana sorarım söylediğin sitedeki ton kontrol kime ait, profahmet arkadaşımıza has olan bir yazım hatasını bile (ç ve ş harflerini bazen yer değiştirir ) düzeltmeden siteye koymuşlar, sadece (bu devrenin yazılımı tamamen bana aittir-profahmet-) kısmını makaslamışlar.
    Bu sitedeki devrelerin bir çoğu profahmet ve bana aittir ve biz bu devreleri sadece siz yararlanın diye sabahlara kadar uykusuz kalma pahasına hazırlamaya çalışıyoruz, bu kadar basit bir laf ile onca emeği bir kenara atamazsın, lütfen biraz daha sakin ve saygılı olalım.

Azimli
    Nereden
    Konya

Alıntı duray Nickli Üyeden Alıntı
    Arkadaşım üye olur olmaz ilk mesajın bir başka sitenin reklamını yapmak olmuş, kaldı ki arkadaşlar sadece fikirlerini yazmış isteyen beğenir isteyen beğenmez herkes fikrini yazmakta özgür, nasıl ki senin bir başka site reklamı yapmana izin veriliyor onların da fikir yazmaya hakkı var, burada yayınlanan devreler eğer arkadaşların kendilerine aitse bir not düşerler, eğer düşmemişlerse devre bir başkasına aittir ve aldıkları yerde kime ait olduğu yazmadığı için devrenin sahibi meçhuldür, şimdi sana sorarım söylediğin sitedeki ton kontrol kime ait, profahmet arkadaşımıza has olan bir yazım hatasını bile (ç ve ş harflerini bazen yer değiştirir ) düzeltmeden siteye koymuşlar, sadece (bu devrenin yazılımı tamamen bana aittir-profahmet-) kısmını makaslamışlar.
    Bu sitedeki devrelerin bir çoğu profahmet ve bana aittir ve biz bu devreleri sadece siz yararlanın diye sabahlara kadar uykusuz kalma pahasına hazırlamaya çalışıyoruz, bu kadar basit bir laf ile onca emeği bir kenara atamazsın, lütfen biraz daha sakin ve saygılı olalım.

Duray hocam teşekkür ederim ilk başta çok güzel açıklamıssınız umarım arkadas anlamıstır... Bu kadar öfkelenmesine ve kırıcı kelimeler kullanmasına gerek yoktu !!! Ayrıca arkadası kınıyorum o laflarından dolayı !!! iii çalısmalr ....

forum üyesi

arkadaşlar gerçekten haklısınız ben olsam bende öle derdim site gerçekten dandik. sizlerden özür dilerim

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)