Bumu güzel , bu mu güzel site anlayısı... başkalarının emeklerini çalıp altına alıntı yazmadan yayınlamak... Ayıp !!!
Bumu güzel , bu mu güzel site anlayısı... başkalarının emeklerini çalıp altına alıntı yazmadan yayınlamak... Ayıp !!!
kardeş sanan katılıyorum.gerçekten emeğe saygı olmadan, alıntıdır diye yazmadan kendine göre yayınlamış devreleri. site sahibi bu devreler öyle ha deyince çıkmıyor. bir sürü kafa yormalar sonucu ortaya çıkıyor.![]()
siz kim oluyonuz da bana kafa tutuyonuz siz kendi eklediğiniz devreleri nerden buluyonu
Arkadaşım üye olur olmaz ilk mesajın bir başka sitenin reklamını yapmak olmuş, kaldı ki arkadaşlar sadece fikirlerini yazmış isteyen beğenir isteyen beğenmez herkes fikrini yazmakta özgür, nasıl ki senin bir başka site reklamı yapmana izin veriliyor onların da fikir yazmaya hakkı var, burada yayınlanan devreler eğer arkadaşların kendilerine aitse bir not düşerler, eğer düşmemişlerse devre bir başkasına aittir ve aldıkları yerde kime ait olduğu yazmadığı için devrenin sahibi meçhuldür, şimdi sana sorarım söylediğin sitedeki ton kontrol kime ait, profahmet arkadaşımıza has olan bir yazım hatasını bile (ç ve ş harflerini bazen yer değiştirir) düzeltmeden siteye koymuşlar, sadece (bu devrenin yazılımı tamamen bana aittir-profahmet-) kısmını makaslamışlar.
Bu sitedeki devrelerin bir çoğu profahmet ve bana aittir ve biz bu devreleri sadece siz yararlanın diye sabahlara kadar uykusuz kalma pahasına hazırlamaya çalışıyoruz, bu kadar basit bir laf ile onca emeği bir kenara atamazsın, lütfen biraz daha sakin ve saygılı olalım.
duray Nickli Üyeden Alıntı
Duray hocam teşekkür ederim ilk başta çok güzel açıklamıssınız umarım arkadas anlamıstır... Bu kadar öfkelenmesine ve kırıcı kelimeler kullanmasına gerek yoktu !!! Ayrıca arkadası kınıyorum o laflarından dolayı !!! iii çalısmalr ....
arkadaşlar gerçekten haklısınız ben olsam bende öle derdim site gerçekten dandik. sizlerden özür dilerim
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)