Baskkı devresi bu farklı bence bunu deneyin o biraz karışık mağzemeler içinde
BU DEVRE DE ÇOK GÜZEL BİR ANİMASYON YAPABİLİRSİNİZ BU İŞLEVİNİZİ PİCİ PROGRAMLAYARAK ÇOK BASİT ŞEKLİYLE YAPABİLİRSİNİZ SİZE BUNUN DEĞİŞİK BİR ŞEKLİYLE BASKI DEVRESİNİ BURAYA KOYABİLİRİM YAPACAK OLANLAR İÇİN GEREKLİ YARDIMI YAPMAYA HAZIRIM MAKSAT*****(TÜRK GENÇLERİ ÖĞRENSİN ÜLKE ÇAPINA YAYILSIN )******
![]()
Baskkı devresi bu farklı bence bunu deneyin o biraz karışık mağzemeler içinde
Teşekürler yazılım örnek olarak pbp ile yazılırsa ben deneyebilirim çalışma masasında güzel bir görüntü olur.
bi bakalım animasyon nasıl çok merak ettim elinde çekilmiş videosu fian varsa paylaşabilirmisin.......saygılar..............
BUYRUN BURAYA YÜKLEDİM İZLEYEBİLİRSİNİZ
http://www.izlesene.com/video/sprite...izleme/2004927
----------
malesef benim kodlarla biraz aram yok ama bizelerede öğreten olursa iyi olur aslında
hımm güzelmiş kardeşim vakit bulduğumda hemen deniyecem çok teşekkürler...................saygılar........
bence hoş bi devre hep baktım led animasyon yazanlara ama hiç böylesine raslamadım bazıları pıc ile sürme yapmış animasyon demiş ona nazaran bende böyle olmalı dedim ve siz değerli arkadaşlara sundum umarum seversiniz
----------
benim bu devre üzerinde çalıştığım daha güzel bu 4 ayaklı ledlerden ve her başa sarmasında farklı renkler yanıyor güzel ama yorucu

çok güzel eline sağlık devresini yayınlıyabilirmisiniz

KOLAY GELSİN ARKADAŞLAR,
YUKARIDAKİ DEVRE GÜZEL OLMUŞ ELLERİNE SAĞLIK.
BENDE BÖYLE DEVRELER YAPMAK İSTİYORUM AMA PIC NASIL KODLANIYOR HİÇ GÖRMMEDİĞİM İÇİN YAPAMIYORUM,
ZONGULDAK TA OTURUYORUM BURALARDA PIC EĞİTİMİ VEREN YER YOK NE YACAĞIMI BİLEMİYORUM. SİZCE NE YAPMALIYIM KİTAPTAN ÖĞRENMEM MÜMKÜN MÜ?![]()
<serhan
özel olarak birşeyler yazmana gerek yok en başta pdf dosyası var onun içinde kodlarıda yazıyor sadece aynısını kopyala tamam
----------
pic i isteğe göre değiştiriyorlar ama tabi bu kodları bilmek lazım birsürü dilde kodu war

teşekkürler sağolasın
yukarıdaki kodları koplayala dedinya
nereye kopyalayacağım, pıc programını nereden bulacam, her entegre için farklı pıc lermi yapmak gerekiyor.![]()
<serhan
Devre temal olarak güzel ilk olarak Bilim Tekniğin kendimiz yapalım köşesinde görmüştüm. Ama bunu geliştirmek daha hoş olur mesela animasyonar çalaın müziğe göre değişecek pic'in analog girişini kullanarak bu gerçekleştirilebilir
Bunun pek ilgi çekecegini sanmıyorum açıkcası bir animasyon çeşiti bile saymıyorum.çünki herhangi bir nesnel görsellik söz konusu değil.insanlar bir kaç bakıştan sonra sıkılma gösterirler.
iyi çalışmalar yinede ellerine yüregine saglık
void Basla()
{
//-----New Code----
fast_io(aynaya bak)
portb=(Hayata gülümse);
output_high(Neşeni yansıt);
Goto Basla;
}
Code'm mu oturturum![]()
doğrudur bu devre biilim ve teknikten alıntı videoda öyle ama keşke telefonum güzel olsada bunun değişik modelini yaptığımı yayınlasam ama böyle bir imkanım yok üstelik animasyon dediğimizede bakmayın böyle animasyon olmaz dediğiniz gibi ama diğer söylenen animasyonlara göre güzel sayın arkadaşlar ben daha önce bunu görmemiş arkadaşlar için yaptım yada yapanlar için aklına daha iyi bişeklini yapacak olanlar için yayınladım sağolun sizde beklenen ilğiyi gösterdiniz
hmm ben bu devreyi çalıştırdım ama senin için yazdığımız picin koduna bidaha bakıyım ama doğru olması lazım neyse ben sana hex li bulmaya çalışırım hocamızdan çevrilmiş şekilde almaya çalışırım kafana takma
çok doğru söylüyorsun zaten ben profesyonel olsam senin bu cümlelerini krdurmam bile müsade etmeden herşeyi hemen yayınlarım birazda orasını sen halletmeye çalış bizimde elimizden gelen bu daha fazlası için bi sözümüz yok
hex kodu
ben senden yardım falan mı istedim öyle mi anlaşılıyor yazdıklarımdan.bişey yayınlıyosan millette boşuna hayal kurdurma ben bu devreyi ne yaparım ne de ilgilenirim ama insanları heveslendirip sora hayallerini yıktırma. tabiki hepbirlikte öğreneceğiz bilmediklerimizi.burası yardım ve paylaşım platformu
ben bu sitelerde birçok devreye rastladım bu proteus die bişey bilmiyordum okadar devre yaptım ama içinden %20 si çalıştı ben okadar hayal kırıklığı yaşadım ama yaşatmamaya çalışıyorum bu insanların yaptığını ben yapmamaya çalışıyorum onun için ben yardım ediyim dedim sana değil herkeze bilmeyenlere
----------
zaten devreyi yapıp yapmaman sana kalmış ben sana illa yap demiyorum ve insanca da özür diledim özürün anlamını biliyorsun değilmi karşındaki kişiye gösterdiğin saygınlıktır hatamı kabul ettim
----------
tamam daha başka bişey varmı
arkadaşlar büyük yazı ile yazmayalım forum kurallarına aykırıdır
Abilerr yardımcı olabilcek biri var mı kodları hakkında bunuuun ? Ödev konuum çok önemli ...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)