en yakın teknik servise götür box yazılımı atılması lazım. o telefonu pcden güncelleyemiyorsun benim bildiğim. yada bi telfncuya götür yapar en fazla 10lira fazla verme![]()
Arkadaşlar yurtdışından gelen nokia 1203 cihaz aldım cihaz çalışıyor imei numaralarını felan halletmişler imeiden sorun yaşamazsın dediler.Telefonumun SORUNU bazı yerleri yarı ingilizce yarı Türkçe ve zil hoparlaründen konuşurken ses geliyor yakındakiler ne konuştuğumu duyabiliyor bunun için yazılım öneriniz varmı ?
Gönderildi yerine sender diyor çağrı atmaya çağırmak yani ingiliz türkçesi Telefonlarla ilgilenen arkadaşlar bilir bunlar için flash yazılımlar var.Bu flash yazılımı hangi kabloyla nasıl atcağımı anlatırlarsa sevinirim .Telefona yazılım atınca İMEİ numarasında sorun yaşanır mı ?
Programını cep telefonu forumlarında aradım .Linkleri çıkmadı
Telefonun zil hoparlaründen ses geliyor yani yakınındaki ne konuştuğunu duyabiliyor
Programı yükleyip nasıl atcağım?
İmei numarasında sorun yaşarmıyım?
Hangi kabloyu kullanmalıyım resimli anlatım olursa program uplaod edilirse çok sevinirim
Konu ALBAYRAK55 tarafından (11.Temmuz.2010 Saat 22:39 ) değiştirilmiştir.
Чα∫ίη ❺❺ ℂ⋆
en yakın teknik servise götür box yazılımı atılması lazım. o telefonu pcden güncelleyemiyorsun benim bildiğim. yada bi telfncuya götür yapar en fazla 10lira fazla verme![]()
Benim, şehit askerim sen ölmedin aslaaa. Vatanın dağlarına ismin yazıldı kanla.
Sana silah çeken el kırılacaktır bir gün. Bu, dünyadan edilecektir sürgün.
Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez..
![]()
Telefoncuya gidene kadar öğrenip kendim yaparım.İlerde yine karşıma çıkar.
Чα∫ίη ❺❺ ℂ⋆
kendin yapman için box cihazı lazım oda pahalıdır biraz. telefonun bataryasının arkasındaki yazılım kontaklarına takılıyor. pc yardımıyla türkçeleştirme oluyor.
Benim, şehit askerim sen ölmedin aslaaa. Vatanın dağlarına ismin yazıldı kanla.
Sana silah çeken el kırılacaktır bir gün. Bu, dünyadan edilecektir sürgün.
Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez..
![]()

CİHAZIN anladığım kadar ile orjinal değil çin malı onu önce flaş yedeklicen sonra editor den tr yapacaksın yani box olmadan olmaz ve ücretsiz editor yok bildiğimm kadarı ile
Bu işi kendin yapmanın bi yolu yok telefoncuya götüreceksin UFS Box ile Flash ve TR dil paketi yüklenecek UFS boxlar bildiğime göre 100 Dolar fiyatı var almak istersen
Peki telefoncuya götürdüm cin malı dedi düzelme ihtimalı yok dedi.Telefonun menusu normal sadece seceneklerı farklı tuş takımı aktif mesaj gonderırken gonderme seceneklerı bırını arıcagım zamn çağırmak yazıyo takvimi ingilizce ayarlarda enhacement ayarları dıyo bırazı ıngılızce Türkçe kısmıda yazdığım gibi.
Чα∫ίη ❺❺ ℂ⋆
Çin telefonlarıda her zaman %100 Türkçe çevirme olmuyor yapacak bir şey yok
ben 1203 kvk garantili sıfır 10 taksit 90 liraya aldım hemde orjinal kardeş elinde çıkart onu 20-25 sat 10-15 de son koy ikinvi el ol orjinal al kaya gibi telefon 40-45 liraya bulursun kolay gelsin.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)