ARKADAŞLAR elide ldr devresi olan varmı ısıte simüle edilmiş bende olan nedense çalışmadı bende baskı devresini çıkarmadım ısıste çalışmıyo ısısı kullanmasını pek bılmıyorum yadaelinde hazır baskı devresi çizilmiş çalışan varsa oda olur yardımlarınızı beklıyorum ben aslında hırsız alarm yapmak istiyorum bu lazer anahtarlık lazeri bu ldr devrasın karşısına koyup aradan bırı geçtimi haber verecek bu lazer bıldıgınız gibi 3 adet saat pılı ile çalışıyo bu LDR devresine baglıcam için lazerin çalışma gerilimine voltajı düşürmem gerek ldr12volt ile çalışacak bununla ilgili bir devreyi LDR devresine eklersenız sevinirim teşekkürler
KADIRDE .dns gündüz çalışan devre ben karanlıkta çalışan devre istiyorum elinizde çalışan devre varmı

girişteki herseyi ters çevir isis çalışıyor ama büyük ihtimalle gerçekte de çalışır. çalışması da gerekir.
Karanlıkta,çalışan LDR devresi.

omereliusuk =arkadaşım ilgin için teşşekkürler o devre çalışıyordu ama o gündüz devreye giren devre benım aradıgım rarlı dosya daki devre ısıste çalışmıyo düzeltebılırmısın
medetkerem=arkadaşım ilgin için teşşekkürler bende o devreyi buldum ama ısıte çalışmıyo bende güvenemedim rarlı dosyanın içind aynı devre var ısıte çalışır hale getirebılırmısınız
fhroz=arkadaşım ilgin için teşşekkürler verdigin devre bazı dirençlerin degerleri yazmıyo o devre karanlıktamı çalışıyoo
ARKADAŞLAR BU DEVRE NEDEN ÇALIŞMAZ İSİsTE GALIBA VOLTAŞ VEREMIYORUM bılen arkadaş baksın teşşekkürler
Merhaba
Besleme kaynağını ilave ettim.Çalışıyor.Kolay gelsin.ldr_1.DSN

teşşekkürler abı bende bu devreyı yapmaya başlıcam şimdi
![]()
Konu şaşkın25 tarafından (10.Eylül.2011 Saat 14:15 ) değiştirilmiştir.

baskı devresini falan çıkardım çalışmadı motor direk çalışıyoo ve t2 tıransıstörü ısınıyoo
bende gece lanbası aldım içini açıp devreye bakayım dedim devre yok 1 adet bt169 ve 1 adet dirençve bır adet ldr var bu kadar bende devreyi bunun üzerine kurayım yapıncaa devreyı gönderirim ama neden çalışmadı anlamadım![]()
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)