Toplam 8 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 8 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    özel üye
    Nereden
    Tokat/Turhal

Standart Banka ücretleri hakkında ki araştırmam

3-4 saattir hesap işletme ücreti bakımından bütün bankaları araştırdım,
    Kuveytturk bankasından başka ücretsiz çalışan bir banka yok...

Örneğin:Garanti bankası 6 ayda 34 TL para kesiyor ayrıca yaptığın her işlemden de extra para kesiyor. Ya otomatik faturan olacak, ya maaşını ordan alacan

Ziraat bankası desen ayrı bi' alem, 500TL'den düşük olan TL hesaplardan BSMV dâhil ayda 10 TL kesiyor,

İş bankasından öğrenci hesabı açarsan hesap işletim ücreti almıyorlar, ama normal hesaplarda diğerleri gibi kesiyorlar. Ha 1 adet otomatik ödemen varsa normal hesabındanda para kesmiyorlar. Bu durumda iş bankası fena sayılmaz ama internet bankacılığı çok uyuz.

Vakıf bank, akbank ve yapı kredi bankalarından uzak durun Bu bankalara bulaşanlar çok şikayetçi.

En iyisi tabiki her zaman söylüyorum Pe Te Te(PTT), Hesap açtırırken 5 TL veriyorsun bu para senin hesabında kayıtlı kalıyor, hesabını iptal edersen geri veriyorlar. İnternet bankacılığı için bir dilekçe yazıyorsun posta ile evine bilgileri yolluyorlar. PTT yi kargosu ve kapıda ödeme özelliği sayesinde zaten seviyordum.
    Haa yeri gelmişken, PTT hesabınız yoksa birine para yatırma ücreti sadece 1,5 TL.

Sonuç olarak
    1-PTT
    2-Kuveytturk
    3-İş bank öğrenci hesabı
    Benden bu kadar. Saygının olmadığı yerde yokum.

forum üyesi

Standart Cevap: Banka ücretleri hakkında ki araştırmam

Araştırmanda haklısın.Bizde kuveyttürkle çalışıyoruz.hiçbişekilde hesap işletim ücreti yada internet işlemleri için vs vs hiçbi kesintisi yok.İş bankası hesabımla 1.5 yıldır işlem yapmıyorum.100 lira koysam eminim hepsi kesilir anında...

forum üyesi

akbankta iki adet otomatik ödemem olduğu halde bile internet kullanımından aylık 2 TL para kesmiş...! çok adi bir banka.

forum üyesi

Garanti bankasında kullanmadığım hesabım var.Bir çok yol denedim.Ama hesabımı kapatamadım.

moderatör

garanti bankasına para yatırmaya gittim danışmadaki vatandaş ilgilenip özel bir numara verdi, hiç beklemedim, parayı hemen yatırdım çok ilgilendiler sağolsunlar...
    birkaç ay sonra bu parayı çekmeye gittim danışmadaki vatandaşa söyledim git ordan numara al vezneden çek dedi. gittim numara aldım, o sırada banka içerisinde 10-15 müşteri var.
    bu müşteriler işlerini bitirip gitti, sonra bir grup daha geldi onlarda gitti sonra bir grup daha geldi... ama bana sıra gelmedi, bağırdım çağırdım cıngar çıkardım kötü adam oldum etrafımı birsürü güvenlikçi sardı falan filan. birbuçuk saatlik savaş sonunda paramı birsürü kesinti ile de olsa çekebildim...

hsbc bank la çalışıyorum senede bir 30 küsür para geliyor telefon edip bunu ödemek istemiyorum diyorum yarım saat saçma sapan gerekçeleri dinledikten sonra ve bu parayı benim kazandığım puanlardan kesme tekliflerini reddedip ve mahkemenin yasal değildir müşteriden böyle bir para alınamaz kararını hatırlattıktan sonra paramı bana birdahaki ay iade ediyorlar ancak o ay ödemediğim için birkaç lira faizini ödemek zorunda bırakıyorlar.

yani aslında hepsi şerefsiz bugüne kadar on bankayla çalışmışımdır.
    tek çözüm toplumsal hareket, birkaç ay ülke genelinde herkes bankalardan parasını isteyecek bankada iş yapmayacak bakın nasıl düzeliyor... haa bu mümkün mü tartışılır..

AEG
    misafir

evet mucit hocam çok haklısın bende bugüne kadar epey bir banka ile çalıştım ama şu an için çalıştığım 3 banka var
    1 kuveyt turk ( gerçketen süper banka ehli msülm banka hiç para eksmiyor )
    2 ptt bank posta çeki hesabı oda güzel ama internet bankacılığı pek sğalıklı değil para gönderme işlemlerind epek başarılı değil
    3 garanti bankası öğrenci hesbaı exstra genç 6 ayda bir 20 tl kesiyor ama ben otomatik ödeme talşmatı verdim ayrıca internet bankacılığı süper çok hızlı para gün içinde mutlaka karşı hesaba geçiyor ama diğper bankalar öyle değil.

***Site Kurucusu***
    Nereden
    Mersin

Arrow Cevap: Banka ücretleri hakkında ki araştırmam

reklam gibi yapmak olmasın aylık yada yıllık hesabınızdan para kesilmesini istemiyorsanız. fixcard finansbankın faiz oranları düşük ve aidat parası yok daha fazla bilgi için sitesine bakınız bu kredi kartı tam ögrenci işi tabiriyle

elektrik-elektronik teknikeri
    Nereden
    BaLıkesiR

Birde GARANTİ BANKASININ atm lerine bir bakın bakalım,Elektrik parası ödüyorlar mı?
    Yaşasın masum VATANDAŞ..........

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)