36 görüntülenme hiç yorum yok
Yepyeni bir para kazanma sistemi
Arkadaşlar şimdi size internetten para nasıl kazanılır anlatacağım. O kadar yöntemler denedimki internette hepsi fos çıktı.ne para veren var ne bir şey.ama şimdi sizlere yani tanıştığım bu sistemi tanıtmak istiyorum adı bux.to tıklama başına para veren bir site
Ne kadar kazanabilirsiniz
Günde 15 tane link çıkıyor.linklere tıklıyorsunuz ve 30 sn bekledikten sonra kapatıyorsunuz hepsi bu.link başına 1 cent kazanıyorsunuz yani günde 15 cent eder.ayda 4,5$ eder.biliyorum çok az geldi uğraşmaya değmez denecek kadar az olabilir.ama birde 10 tane referansınız olduğunu düşünün.referanslarınızın kazandığı tamamiyle size yansıyor.yani;
10 referans x 4,5$ + sizin kazandığınız 4,5$=yaklaşık ayda 50$ eder.yapacağınız iş hiçte zor bir iş değil sadece günde 10 dk’nızı bu siteye ayırmak tamamiyle bir ekgelir. reflerinizin reflerinden size para düşmüyor.
Para Nasıl Ödeniyor
Kazandığınız parayı 10$ olunca paypala yatırabiliyorsunuz.kesinlikle güvenilir bir site.ha sen kazandınmı diye sorarsanız bende daha yeni öğrendim ama para vermiyor diyeni hiç duymadımda görmedimde herkes para verdiğini söylüyor.bende paylaşayım dedim.parayı alınca ekran görüntüsünü koyarım.denemesi bedava değilmi
Alttaki linkten üye olabilirsiniz:
http://bux.to/?r=djokan tıkladıktan sonra Join now and receive a $0.05 Sign-up Bonus yazısına tıklayın
Username: kullanıcı adı
Password: Şifre
Confirm Password:Şifre Tekrar
Email Address:email adresiniz
Confirm Email Address: email adresi tekrar
PayPal E-mail Address For Payments:paypal email adresiniz
Your Country:Ülke Seçin
I Accept Terms of Service:işaretleyin
Sonra kodu yazıp register e tıklayınız.artık sizde kaydoldunuz Surf Ads sekmesine tıklayarak linkleri görebilirsiniz…
Not:Benim refimden üye olmak size hiçbir şey kaybettirmez.
Bu yazının tamamı bana aittir,alıntı değildir.Aklınıza takılan herhangi bir yer olursa yardımcı olurum.
d_j_o_k_a_n@hotmail.com
36 görüntülenme hiç yorum yok
kardeş net üzerinden bu tür sitelerle para kazanma işi inandırıcı gelmiyor.
paylaşım için sağol![]()
ben bir zat kendim kullanıyorum ki 14$rım varkişiye özel katılıyorum ki benim alt referansımın177$ var naısl olmuş bende bilmiyorum ........tavsiye ederim yalnız arkadaş biraz uyanıklık yapmış sizin kendinin alt referansı olmanısz iiçin kendi link ini vermiş...
Doğrusu bu sitelerden çook var ama para alıp da kullanabilenine de rastlamadım. İlerleyen günlerde gelişmelerden haberdar olmak isterim.
mhmt_91: 14$'a ulaştığınıza göre Paypal'a aktarabildiniz mi?
bana göre ekranda yazan rakam miktarı degılde banka hesabına rakam önemli ekranda 10,0000 $ yazıyor ama para banka hesabına gecmıyor elıne degmıyor kime ne faydası var![]()
Yorum istiyordun al sana yorum: "Alnımın teri, yeter gardaşşş."
Benden bu kadar. Saygının olmadığı yerde yokum.
çok doğru en iyisi alın teri.
kusura bakmayın ama banada inandırıcı gelmiyor bu şekilde herkesin para kazanabileceği.
EN GÜZEL HAYAL GERÇEĞE DÖNÜŞENDİR..
Program Yazın,
Saadet Zinciri Bunlar, Birileri Satar Sen Onlar Üzerinden Para Kazanırsın,Birileri Tıklar Onlar Üzerinden Para Kazanırsın,
Anway,HerbalLife,Avon gibi satış yapanlarda bu şekilde br çalışma içerisinde sanırım.
arkadaşlar böyle siteden para kazanacaksın ama oradan alcağın para helal değil alın teri olmayan paradan hayır gelmez arkadaşlar ha iddaa oynamışşın ha internetten para kazanmışşın aynı şey
ben sizi uyarmak istedim sadece

Linke tıklama ile para kazanma bunun neresi helal. Bu sitedeki herkes gunde binlerce linke tıklıyordur. Linke tıklama ile para kazanılsa hepimiz milyarder olmuştukAyrıca haydan gelen huya gider bi yararı olmaz o paranın bize. Azıcık aşım ağrısız başım....
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)