Anket: en beğendiğiniz telefon markası ?

Uyarı: Bu bir açık Ankettir, bu Anketi bütün Üyelerimiz görebilir ve oy kullanabilirler.

Sayfa 1 Toplam 19 Sayfadan 12311 ... SonuncuSonuncu
Toplam 471 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 25 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    yildizelektronik
    misafir

yeni Samsung cep telefonu sorunları...

Arkadaşlar samsung yetkili servisinde çalışıyorum.Samsung marka cep telefonlarıyla ilgili bütün problemleri paylaşabilirsiniz.Her zaman yardımcı olurum
    Konu profahmet tarafından (07.Ekim.2008 Saat 21:36 ) değiştirilmiştir. Sebep: karakter denemesi yaptım

Super Moderatör
    Nereden
    By Bosphorus (İSTANBUL)

Standart Ce: Samsung cep telefonu sorunları...

Alıntı yildizelektronik Nickli Üyeden Alıntı
    Arkadaşlar samsung yetkili servisinde çalışıyorum.Samsung marka cep telefonlarıyla ilgili bütün problemleri paylaşabilirsiniz.Her zaman yardımcı olurum
    komisyon alalım hocam

***Site Kurucusu***
    Nereden
    Mersin

Alıntı mtelektro Nickli Üyeden Alıntı
    komisyon alalım hocam

özel üye
    Nereden
    kırşehir

yıldız elektronik arkadaşım bende samsung E-830 var buna bilgisayardan bluetooth veya usb kablo ile java oyunu yükleye bilirmiyiz eğer ki böle bir imkanımız varsa nasıl yüklendiğini açıklarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler iyi çalışmalar...

***Site Kurucusu***
    Nereden
    Mersin

Thumbs up Ce: Samsung cep telefonu sorunları...

serhat bey bende samsung cep tel kullanıyorum 2 yolla veri transfer edilebiliyor. onların kendi cdleri var yani bilgisayarla cep telin iletişim kurması için bide ayreten herhangi bir bluetot programıyla veri alışverişi saglayabilirsinz hangi bluetot cihazı varsa onun yazılımıyla birlikte setup ederk cihazın içinden bilgiler alabilir ve aktarabilirsinz bunlar için 2 seçenek var
    1inci yol
    1 bluetot
    2 samsung pc suite yazılımı
    gereklirdir.

2inic yol
    1-bluetot
    2-bluetot programı
    gereklidir.

benim bilgim bu kadar bilmem açıklayabildimmii ama yıldızelektronik teknik servisi belki farklı yontemleri vardır . bide onun agzından duyalım

özel üye
    Nereden
    kırşehir

ilginiz için teşekkürler elektro bilim bey ben zaten veri transferini yapıyorum o bahsettikleriniz ile ama java oyunu yükleniyormuş galiba benim istediğim bu şekilde java oyunu yükleye bilirmiyim onu öğren mekti ilginiz içinde teşekkürler...

yildizelektronik
    misafir

Öncelikle ilk yapmanız gereken cep telefonunuzdan simkartı çıkartın daha sonra telefonu açın simkartı takın uyarısı geldikten sonra #*5737425# yazarak yes tuşuna basın önünüze bir menü gelicek ve java oyunları hakkında seri yükleme yazısı çıkıcak onu seçtiğiniz zaman java oyunlarını indirebilirsiniz.Bazı modellerde bu işlem aktif olmuyor yani seçtikten sonra telefon kapanıp açılıyor ve tekrardan simkartı takın uyarısı veriyor.O zamanda telefonu simkart ile açın uygulamalardan java seçeneğine girdiğiniz zaman karşınıza yine seri yükleme çıkacaktır.Tekrar seri yüklemeyi seçerek oyun indirebilirsiniz.

özel üye
    Nereden
    kırşehir

yıldız elektronik dediğin kodlamayı yaptım yükleme hatası diye bir yazı çıkıyor sonra menü kapanıyor telefon çevrim dışın da kalıyor ama hangi oyunu yükleyeceğimi nasıl yükleyeceğimi nasıl seçeceğim bir de onu açıklarsan sevinirim çalışmalarında başarılar

forum üyesi

değerli arkadaşım benim bir sorunum varki hiç sormayın. geçen gün çok hoşuma giden bi telfn ( Samsung L760) aldım.Fakat mp3 sesi çok az çıkmakta. Ne yapacağımı şaşırdım.Eğer Ses yükseltme imkanım varsa bana yardımcı olursanız sevinirim. Yoksa öğrenciyim ve paramı biriktirerek bu teli aldım. değiştirmek zorunda kalıcam.Lütfen yardım değerli arkadaşım...
    Başarılar...

yildizelektronik
    misafir

Alıntı serhat0355 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yıldız elektronik dediğin kodlamayı yaptım yükleme hatası diye bir yazı çıkıyor sonra menü kapanıyor telefon çevrim dışın da kalıyor ama hangi oyunu yükleyeceğimi nasıl yükleyeceğimi nasıl seçeceğim bir de onu açıklarsan sevinirim çalışmalarında başarılar
    Eğer ordan yapamadıysan bilgisayarına samsung pc suite programını kur ve ordan yükleme yap

yildizelektronik
    misafir

Alıntı armagedon1976 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    değerli arkadaşım benim bir sorunum varki hiç sormayın. geçen gün çok hoşuma giden bi telfn ( Samsung L760) aldım.Fakat mp3 sesi çok az çıkmakta. Ne yapacağımı şaşırdım.Eğer Ses yükseltme imkanım varsa bana yardımcı olursanız sevinirim. Yoksa öğrenciyim ve paramı biriktirerek bu teli aldım. değiştirmek zorunda kalıcam.Lütfen yardım değerli arkadaşım...
    Başarılar...
    Arkadaşım samsung cep telefonlarının genellikle yeni modellerinde ses fazla çıkmıyor yani bu arıza değil.Mesela sony erıcssonla samsung u bir kefeye koyamazsın sony erıcsson ezer geçer o nedenle fazla ses istiyorsan sana tavsiyem sony erıcsson olacaktır.Ama yine de ses çok az diyorsan telpaya gönder inceleriz.Ses yükseltilir o bizim için bir problem değil ama ses yükseldikten 2 hafta sonra telefon tekrar geri geliyor speaker bozuldu diye sen bilirsin sonucuna katlanırım diyorsan yükseltiriz.

Super Moderatör
    Nereden
    By Bosphorus (İSTANBUL)

Alıntı yildizelektronik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşım samsung cep telefonlarının genellikle yeni modellerinde ses fazla çıkmıyor yani bu arıza değil.Mesela sony erıcssonla samsung u bir kefeye koyamazsın sony erıcsson ezer geçer o nedenle fazla ses istiyorsan sana tavsiyem sony erıcsson olacaktır.Ama yine de ses çok az diyorsan telpaya gönder inceleriz.Ses yükseltilir o bizim için bir problem değil ama ses yükseldikten 2 hafta sonra telefon tekrar geri geliyor speaker bozuldu diye sen bilirsin sonucuna katlanırım diyorsan yükseltiriz.

özel üye
    Nereden
    kırşehir

samsung e830 telefona mesaj müzik olarak mp3 atayamazmıyız ataya billirsik nasıl yapacağız bilgi verirseniz sevinirim iyi çalışmalar

yildizelektronik
    misafir

Malesef e-830 öyle bir özelliği desteklemiyor.

özel üye
    Nereden
    kırşehir

sağlık olsun

forum üyesi

bendede c260 var..
    bu telefonu java ve oyun var diye aldım boş çıktı..
    Bu teleonda java varmı yokmu..
    veya yükletebilirmiyiz..

özel üye
    Nereden
    kırşehir

samsung gerçekten güzel telefon yapmış ama neyazıkki nokıa gibi değil

forum üyesi

Alıntı serhat0355 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    samsung gerçekten güzel telefon yapmış ama neyazıkki nokıa gibi değil
    tabii ki farklar olacaktır ne kadar ekmek o kadar köfte diye boşuna dememişler bende samsung e-250 var.telefonu söküp takmışlığım çoktur.(15 yaşında olmama rağmen telefonu istediğim zaman söküp dağıtıp toplayabiliyorum)biraz boyumdan büyük işler olabilir hoparlörü bozulduğunda aldığım hoparlörü kendim lehimledim

neyse bu değil de benim bir sorunum var.e250de hafıza kartında ki müzik, video vs. herşey de isim uzunluğu 40 karakteri geçince görünmüyor.bunun bir çözümü var mıdır?eğer çözümü yoksa isimleri 40 karakterden uzun olan dosyaların isimlerini kırpana bir program var mıdır?
    Konu _burak_ tarafından (16.Ocak.2008 Saat 16:00 ) değiştirilmiştir.

yildizelektronik
    misafir

Alıntı kesmez Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bendede c260 var..
    bu telefonu java ve oyun var diye aldım boş çıktı..
    Bu teleonda java varmı yokmu..
    veya yükletebilirmiyiz..

Yok olabilir ama yükletebilirsin.Tabi yüklenince telefon biraz kasıyo

yildizelektronik
    misafir

Alıntı _burak_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tabii ki farklar olacaktır ne kadar ekmek o kadar köfte diye boşuna dememişler bende samsung e-250 var.telefonu söküp takmışlığım çoktur.(15 yaşında olmama rağmen telefonu istediğim zaman söküp dağıtıp toplayabiliyorum)biraz boyumdan büyük işler olabilir hoparlörü bozulduğunda aldığım hoparlörü kendim lehimledim

neyse bu değil de benim bir sorunum var.e250de hafıza kartında ki müzik, video vs. herşey de isim uzunluğu 40 karakteri geçince görünmüyor.bunun bir çözümü var mıdır?eğer çözümü yoksa isimleri 40 karakterden uzun olan dosyaların isimlerini kırpana bir program var mıdır?
    Malesef çözümü yok arkadaşım

forum üyesi

çok kötü bir şey 40 karakterden fazlasını okumuyor keşke bir çözümü olsa

şeytan diyor kalk samsung d900 işletim sistemi yüklettir sır bunlar için(bu mümkün mü)

yildizelektronik
    misafir

Elbette yükleyemezsin çünkü d900 ve e250 telefonlar birbirinden farklı yani işlemci eeprom vs. bu tür parçalarının ayak bağlantıları farklı biz d840 modele u600 işletim sistemi yüklemiştik telefon çöktü eeprom değiştirmek zorunda kaldık

forum üyesi

@yıldızelektronik
    bu javayı nerede yükletebilirim.. ankaradayım..
    yüklendikten sonra waptan indirsem cep vakit cep kuran müezzin vb programları kaldırırmı.. bu java programları için bir dosya limiti varmı..

son çıkan smsung modellerinde pdf xls doc vs gösterme özelliği varmış.. sadece göstermemi ,bu dosyalara yazılabiliyormu..bunlar kullanışlımı.. bu dosyaları göstermeyi java programları yükleyerek daha ucuz telefonlarda yapalabilirmi..
    teşekkürler..

yildizelektronik
    misafir

Alıntı kesmez Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @yıldızelektronik
    bu javayı nerede yükletebilirim.. ankaradayım..
    yüklendikten sonra waptan indirsem cep vakit cep kuran müezzin vb programları kaldırırmı.. bu java programları için bir dosya limiti varmı..

son çıkan smsung modellerinde pdf xls doc vs gösterme özelliği varmış.. sadece göstermemi ,bu dosyalara yazılabiliyormu..bunlar kullanışlımı.. bu dosyaları göstermeyi java programları yükleyerek daha ucuz telefonlarda yapalabilirmi..
    teşekkürler..
    Javayı yükletsen bile o dediklerini yapamazsın telefonun modeli onları desteklemez.Ancak daha yeni model bir telefon alırsan onda tabikide yaparsın.

özel üye
    Nereden
    kırşehir

arkadaşlar ben telefondan hiç anlamam ama merak ettiğim konu var bende sgh e-830 var telefon kızaklı kızağını inidirdiğim de ekran komple sönüyor sanırım güç tasaruffu için yapmışlar bu telefona ekran koruyucu yüklesek hemde kızağı indirdiğim zaman ekran koruyucu ekrana gelirmi, birde bu telefonun yazılımını yükseltebilirmiyiz ve telefona java oyunu yükleyemiyorum geçenlerde internetten java oyunları indirdim benim telefonda çalışmadı ama nokıa marka telefonlara yüklediğimde çalıştı bu konularda beni aydınlatırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)

Bu Konu için Etiketler