Toplam 9 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 9 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    ***Site Kurucusu***
    Nereden
    Mersin

Talking Nokia Security Code Reseter

nokia%20logo.gif

nokia guvenlik kodu resetleme programı...

download

forum üyesi
    Nereden
    MALATYA

Standart Cevap: Nokia Security Code Reseter

paylaşımınız için teşekkür ederim.(vürüs bulaşmış bir nokıa modeline format atmam gerekiyordu.telefon güvenlik kodu değiştirildiğinden dolayı formatlayamamıştım.)

ISPARTA
    Nereden
    ISPARTA

Alıntı HAKAN44 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    paylaşımınız için teşekkür ederim.(vürüs bulaşmış bir nokıa modeline format atmam gerekiyordu.telefon güvenlik kodu değiştirildiğinden dolayı formatlayamamıştım.)
    sadece *#7370# ile değil telefondaki tüm kartları sadece batarya kalacak şekildi söküp(sim+MMC) formatlayabilirsin.Hem bu teknik daha iyi;

tüm kartları söktükten sonra,telefon kapalıyken * 3 YES tuşlarına aynı anda basıp diğer elinle telefonun açma tuşuna bas ve ekranda FORMATTING yazısı çıkana kadar bu üç tuşu basılı tut elini hiç kaldırma.Ama bataryan tam dolu olsun yoksa telefonun arkasından ağlayabilirsiniz.Bu yöntem hard format olarak geçiyor...

super Moderator
    Nereden
    İstanbul

Alıntı antivir-US Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sadece *#7370# ile değil telefondaki tüm kartları sadece batarya kalacak şekildi söküp(sim+MMC) formatlayabilirsin.Hem bu teknik daha iyi;

tüm kartları söktükten sonra,telefon kapalıyken * 3 YES tuşlarına aynı anda basıp diğer elinle telefonun açma tuşuna bas ve ekranda FORMATTING yazısı çıkana kadar bu üç tuşu basılı tut elini hiç kaldırma.Ama bataryan tam dolu olsun yoksa telefonun arkasından ağlayabilirsiniz.Bu yöntem hard format olarak geçiyor...
    evet bu yöntemi bende denedim n95imde bir sorun vardı telefon açılmıyordu nokia yazısı çıkıp kalıyordu telefon açılmadığı için soft formatda atamıyordum bu yöntem imdadıma yetişti ayrıca bu yöntemle güvenlik kodunu bilmenede gerek yok telefon formatlandıktan sonra güvenlik kodunda sıfırlanıyor (yani 12345 oluyor)

özel üye
    Nereden
    Gonya

benim 6630 da güvenlik kodunu değiştirdikten sonra hard format atsan bile güvenlik kodu değişmiyor formattan sonra telefonu açmak için güvenlik kodu gerekiyor yani format çözüm değil ayrıca imei nosundan güvenlik kodu üretmek mantıklı birşey değil, imei kodundan güvenlik kodu ürettiğini iddia eden programlar ve siteler sizin imei numaranızın çalınıp yeni üretilen ve ülkemizde satışı hızla artan çin malı telefonlara yazılmasına yarıyor olabilir. bildiğiniz gibi bu çin malı telefonlara önceden telekomünikasyon kurumu tarafından kayıt altına alınmış telefonların imei numaraları çakılıyor. imei kodunun kırılması için en sağlam yöntem jaf ile telefonun flashının komple silinip yüklenmesidir...
    Konu tamircihasan tarafından (27.Haziran.2008 Saat 23:33 ) değiştirilmiştir.

Konya
    Nereden
    KONYA

symbian telefonlar için en basit ve güvenilir format *#7370# soft format ama hard formatı önermem çünkü telefonun göçme ihtimali var teknik servise götürüp flash attırmak daha mantıklı çünkü sorumlusu teknik servistir

forum üyesi

Alıntı mustafax_001 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    symbian telefonlar için en basit ve güvenilir format *#7370# soft format ama hard formatı önermem çünkü telefonun göçme ihtimali var teknik servise götürüp flash attırmak daha mantıklı çünkü sorumlusu teknik servistir
    symbian telefonun güvenlik kodu için format veya flash atmanıza gerek yok. aşağıdaki dosyada nasıl yapılacağını anlattım.
    Eklenen Dosyalar Eklenen Dosyalar

Uludağ Üniversitesi

eski telefonlarda işe yarıyor
    Benim, şehit askerim sen ölmedin aslaaa. Vatanın dağlarına ismin yazıldı kanla.
    Sana silah çeken el kırılacaktır bir gün. Bu, dünyadan edilecektir sürgün.

Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez..

forum üyesi
    Nereden
    DENİZLİ

2600 da calısmıyor

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bu Konu için Etiketler