paylaşım için teşekkür ederim bende ne zamn dır böyle birşey arıyordum rica etsem pcb sini ekleyebilirmisiniz
Devre çalışıyor.Yapacak arkadaşlara başarılar.
![]()
Konu yildizelektronik tarafından (24.Mayıs.2008 Saat 21:33 ) değiştirilmiştir.
paylaşım için teşekkür ederim bende ne zamn dır böyle birşey arıyordum rica etsem pcb sini ekleyebilirmisiniz
Ben delikli pertinaks üzerine yaptım onun için pcbsini çizmedim.
s.a
maşallah devre çok güzel olmuş devrenin gerçek hayata geçirdinmi bir sorun ile karşılaştınmı
Devrede kesinlikle sorun yoktur arkadaşlar.
hocam zaten bildiğimiz tam dalga redresör ve regülatör devresi bencede sorunsuz çalışır.![]()
arkadaşlar devre nerde görünmüyor. Yoksa ben mi kör oldum Allahım Allahım göremiyorum ...
Resim yenilenmiştir.![]()
güzel paylaşım ellerine sağlık
Paylaşım için çok teşekkürler!![]()
arkadaşlar ben de göremiyorum yaww,nerden indircem bunu?![]()
Eline sağlık bu devreden ne kadara kadar akım çekebiliriz. Öğreğin 12v/600w oto amfisi çalıştırabilirmiyim.
12v 600w oto amfisini çalıştıramazsınız.Devrenin 12 çıkışı en fazla 1 amper verebilir.
Teşekkür ederim ben amfi çalıştırmak istiyorum aradım ama bulamadım konularda eğer sizde mevcutsa ekliyebilirmisiniz
Sana karşı beslediğim manyetik alanı demagnetize etmenin zamanı geldi...
dostum ben bu devreyi yapıcam hatta lyt çizicemde acaba bunun lyt çizmeyi düşünenler varmı???
Konu brg41 tarafından (30.Ağustos.2009 Saat 20:32 ) değiştirilmiştir.
5v u 30 volttan düşürmeye çalışacak olan entegrelerde aşırı ısınma meydana gelecektir.Bunun yerine 7815-7812-7805 ve 7915-7912-7905 i ayrı ayrı seri bağlarsanız daha iyi olacaktır...
Arkadaşlar devre zaten basit mantıklı iyi filtrelenmiş bi doğrultma ve filtre devresidir çalışırmı demeniz bile hata
ayrıca regülatörleri seri şekilde bağlamanız pek ısıya çözüm değil o zamanda 7815 ve 7915 çok ısınacaktır bd serisi bir transistör ile demir kılıflı yüksek amperli bi transistör kullanırsanız akım çekebilir ve ısıyı azaltırsınız
Kolay Gelsin
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)