aynen ben 950kb/sn ile download yapıyodum şimdi 150 lere kadar düştü
benim ve arkadaslarımının son günlerde internetinde azımsanamayacak kadar bir yavaşlama var aklıma gelen bı neden var bu ttnet de israillere ait acaba bize kıllık olsun diye mı yavaşlatıyolar bilgisi olan varmı konu ile alakalı
aynen ben 950kb/sn ile download yapıyodum şimdi 150 lere kadar düştü
kesin israillilerın işi baksana benım şu anda dowloand hızım 0,848 mbsp var mı böyle bir şey ya![]()
gelin japonyaya taşınalım
Benden bu kadar. Saygının olmadığı yerde yokum.
orda net hızlı galıba
japonya orası herşey hızlı![]()
Merhaba
Aşağıdaki linkte yazdığı gibi ortalama 15.9 Mbps imiş.
http://www.yardimx.com/turkce-indir/...-kac-mbps.html
Arkadaşlar ben turk telekom adsl bölümünde stajerlik yapıyordum bu hafta bitti turk telekomun kendi sistemleri çok dandik ve 8 mbit sistemi iyice çökertti çünkü alt yapısı kaldırmıyorr buda internetin daha da kalitesiz yapıyor ve sürekl, netden düşmelere bile sebep oluyorr bu yüzden netde yavaşlamalar var![]()
http://www.speedtest.net/ bu siteden hızınızı test edebilirsiniz
Bence sorun olması normal artık herkes online video izliyor (dizi vs.) haftasonları .
yok kardeş bunlar yanlış testler biz orda portlarından aktarma ile ölçüyoruz o bile %10 kusur veriyor
selo kardesım bu sorun ne zaman düzelir bi bilgin varmı download edemiyorum buda beni cok sinirlendiriyo
kardeş valla sistemi ne zman yenilerler ise o zman ama port aktarmaya başlamışlardı düzenliyorlar yani ama ne zaman ne kadar sürer orasını bilemem.
calısmaya baslamıs olmalarına sevındım
captain dostum nerde ikamet ediyorsun.
istanbul
ben çıldırmak üzereyim internet yavaşlığından dolayı
aynen ya download etmem gerekıyo edemıyorum 60 mb şeyi 2 saat te indiremıyorum
telefon numaranızın 3 karakterini yani dahilisini girerek sonuna 01 20 yi çevirin repertuar çıkacak karşınıza hattınızı ordan ölçtürüp bir sorun olup olmadıgını sorabilirsiniz.Örn;555 01 20
kardeş o verdiğin numara kalıbı her yerde geçerli degil.
en iyisi siz bu numaraları kayıt edin.
telefon arıza için----> 121
internet arıza için---> 444 0 375
türk telekom müşteri hizmetleri için---> 444 1 444
ayrıca bende türk telekomda staj yaptım. bütün internet sağlayıcıları türk telekomdan satın alır ve paylaşımlı olarak müşterilere satar...
----------
selo bir de şu repertuarı çözemedim sakın repartitör olmasın...
"Arkadaşlar ben turk telekom adsl bölümünde stajerlik yapıyordum bu hafta bitti turk telekomun kendi sistemleri çok dandik ve 8 mbit sistemi iyice çökertti çünkü alt yapısı kaldırmıyorr buda internetin daha da kalitesiz yapıyor ve sürekl, netden düşmelere bile sebep oluyorr bu yüzden netde yavaşlamalar var"
bence daha birimlerin isimleri doğru öğrende ondan sonra türk telekom hakkında fikir yürütmeye çalış.
sen sormadan ben söyleyim ben 3 kere staj yaptım ve hala arkadaşlarım var sistemlerini biliyorum...
444 0 375 çıkan kişileride biliyoruz yok şunu tuşlayın yok bunu tuşlayın der ayrıca neden övünüyorsun anlamadım biliyorsan adam akıllı yaza bilirdin ve repertuarı ben söylendigini gibi yazdım biz elektronikçiyiz senin gibi türkçe veya dil anlatım ögretmeni degilokey herkez bilgisini paylaşıyor burda paylaşılan bilgisya saygısızlık etmede dogrusu şöle olabilir tarafını savun kolay gelsin...

selo_06 kardeş türknet diye bi sağlayıcı var o sağlaıyıcı hakkında bir bilgin varmı etrafımda kullananlar var epeyi övüyorlar.
syn selo_06 hem telekomda staj yapıyorsun hem arkasından atıp tutuyorsun.turkıyedekı butun ınternet fırmaları telekom uzerınden ınternet verıyor.su daha kalıtelı dıyemezsın bu durumda.ınternette problen yasayan arkadaslar 4440375 uzerınden yada ınternet uzerındekı sıteden arıza kaydı bırakabılır.telekom personelı butun konularda sıze yardımcı olacaktır.saygılarımla
devletimizin suçu türk telekom 3-4 sene evele kadar devletindi böle bi sorun varmıydı yoktu özellşince ne oldu elin adamı ne derse o oluyor şimdi %51 özel hisse onunda 50 tane ortagı var %49 da devlete ait köttüü niyee kötü demeyim ki iyi bi yanımı var git kendi çalışan bırak stajerini personeline sor siyecem de oda özelleşti
Telekomu hala savunabilecek kişiler de var mış. Oturma organımla güldüm.
Benden bu kadar. Saygının olmadığı yerde yokum.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)