kardeş mesela bazen bendede oluyor.bakırı atıyorum asite ilk başlarda hiç bir şey olmuyor.daha sonra bir anda başlıyor tapkime.kartı at içine bekle sabret
----------
burayı gördünmü PCB Baskı devre yapımında bakır eritme perhidrol tuz ruhu kullanımı | Elektronik Devreler Projeler
fırat_35 arkadaşım bi kozmetikçiye git perhidrol al burda litresi 5TL üstünde %50 PERHİDROL yazıyor
Sonra git bi temizlikçiden marketten vs tuz ruhu al ozon marka tuz ruhu bulabilirsen daha keskin oluyo ama ben artk peros kullanıyorum ucuz zaten 2 litresi 1TL galiba
plaketini hazırla biraz tuz ruhu azda perhidrol koy perhidrolün oranına göre 4. sallamanda çıkması lazım.
5 yıldır bu sistemi kullanıyorum ben sıkıntı yok hatta bazen ayarı kaçırıp güçlü yaptığımda yollar kalkabiliyor o derece yani![]()
TnisayG..!

cümleten s.a arkadaşlar perhidrolile olan sorunumuzu sonunda çözdümnm......
![]()
bulunduğum ildeki bütün kozmetikcileri gezdim hepsinde aynı benim kullandığım perhidrol var ve en sonunda bir kozmetikciye anlattım derdimi olay tamamen üretici firmanın hatası şöyleki perhidrolü üreten firma gerekli hammaddesi bittiği için komşusundan almış ve o parti hep sorunlu sıkıntılı çıkmış malesef ondan biride bana denk gelmiş adamın söylediği mantıklı geldi çünkü ben hep aynı perhidrolü kullanıyodum ilk defa böyle bişey başıma geldi.neyse yarın arayıp firmaya sorunu bldirecem. değiştirsinler perhidrolü....
fırat kardeş milyonda bir mi olur böyle bi sorun bilemiyorumçok ilginç oldu bu ya kaç zamandır ne çekiyorsun sen bi firmanın hatası yüzünden
TnisayG..!

yeni asitle yaptığım devreler...

valla çok sevindim kardeşim![]()

saol medetkerem hocam buda bize bir acı tecrübe oldu işte ...![]()
![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)