Ben de bu sözlere atfen diyorum ki;
Ben ısparta myo da son sınıf öğrencisiyim.2 Yıldır eğitim görüyoruz,habire devre tasarımı ıvır zıvır herşeyi anlatıyorlar ama gel gelelim devre yap desen sınıftan 5-6 kişi ancak birşeyler yapabilir.Sınıfa bir transistör getir göster,sınıfın yarısı bilemez ne olduğunu.sadece MYO lar değil buna mühendislikler de dahil,orayı da biliyorum.Onun için elektronikçiler ekmeklerini yine afiyetle yemeye devam edecektir.
Gelelim bilgi paylaşım konusuna;
Gizliliği önemli olmayan(patent konusu,kişinin kendi uğraşları veya devlet sırrı ile ilgili olmayan) bilgilerin gizlenmemesinden ancak ve ancak tekel olmaya çalışan sahtekarlar rahatsız olurlar...
Ara sıra interneti karıştırıyorum ve gavur sitelerine bakıyorum.Gerçekten adamlar harika devreler yapıyor ve yayınlıyorlar.Bizim ülkemizde bu gibi devrelerin yayınlanması neden bazılarının işine gelmiyor?
Bu sadece elektronik alanında değil.Diğer alanlarda da ülkamizi geliştirelim,insanlarımız birşeyler bilsin öğrensin diye çabalarken,ajanın biri çıkıp ortaya yem atıyor.
Keşke tüm gençlerimiz bu sitedeki gibi her elektronik sitesine üye olmaksızın ulaşabilse ve bu alana merak sarsalar,ülkemiz elektronik devi olsa,bununla birlikte en güçlü ordu bizim ordumuz,en güçlü ekonomi bizim ekonomimiz olsa.
osmalı da böyle çöktü işte.ingiliz ajanları din adamı kimliğiyle onu yapma günah,bunu yapma günah diye diye osmalıyı teknolojiden uzaklaştırdılar.
Ben de dediğin sitelere gıcık oluyorum işte.
Neymiş;
üye olmadan linkleri göremezsiniz,üye olunuz!Offf ne gıcık
üye oluyorsun;
en az bir mesaj yazmadan linki göremezsiniz!Artık sinirlerim gerilmeye başlıyor.
teşekkür yazıyorsun(aslında küfretmek lazım);
50 cevap yazmadan özel mesaj gönderemezsiniz!İyice *unu çıkardılar.
Birçok insan da benim gibi bu sitede bu saçmalıklar olmadığı için buraya üyeler...
İşte bende bunlardan nefret ediyorum...

LinkBack URL
About LinkBacks
Bilginin paylaşılmasında,çoğalarak tüm ilgili meslektaşların gelişimine katkıda bulunulmasında nasıl bir art niyet veya kötülük olabilirki?...