bir devre şeması verirsiniz mesela bu şemaya göre pcb yarışması yaparız
slm elektrobilim üyeleri yönetimle düşündüğümüz elektrobilim adına yakışan bir yarışma düzenlemek . bu yarışmalar ödüllü olmasınıda istiyoruz siz degerli üyelerimizin fikrini almak için bu konuyu açmak buyurmaktayım . görüşlerinizi bekliyorum
....:::Elektrobilim yönetimi :::....

bir devre şeması verirsiniz mesela bu şemaya göre pcb yarışması yaparız

Her kişi kategorisinde yarışsın bence yazılım-pcb-tasarım gibi
bende düşünüyordum yazılım üzerine olsun diye ama katılım sınırlı olur diye vazgeçtim onun için sizden ricam başka ne gibi bir yarışma olabilir herkezin katılma şansı olacagı
guncel
Ne değişti ki... ! Takvimden başka...?
guncel
Merhaba
Tüm arkadaşların,ortak karar alacağı bir proje olsun.Herkes bu proje üstüne yoğunlaşsın A-Z'ye herşey sıfırdan yapılsın.Arzu eden arkadaşlar gurup oluşturup takım halinde çalışsınlar(böylece takım çalışmasının faydalarını görürler)Ürün ticari olursa daha da iyi olur,satılır geliri ihtiyaç sahibi öğrenci arkadaşlara tahsis edilir.Benim şöyle bir katkım olur düşüncesindeyim,gerek PC'den PIC'e veya PIC'ten PC'ye seri iletişim ile ilgili bir proje olursa bir bölümüne katkıda(yapabildiğim kadarı ile yazılımda) ayrıca da PC tarafındaki ara yüz program yazılımında yapabildiğim kadarı ile yardım etmeye çalışırım.Başarılar dilerim.
merhabalar,
kudretuzuner bey'e katılıyorum ayrıca fikrim şu şekilde; içinde pic programlama, pcb çizimi uygulama alanlanlarını kapsayan detaylı bir proje sunulur ve bu da birkaç kategoriye ayrılırsa herkes iyi olduğu alanda kendini gösterme imkanı bulur, örneğin vereceğiniz projenin önce programlanması yapılır bu alanda katılmak isteyenler listelenir ve sonuçlandırılır sonra pcb çizimine geçilir ve yarışmacılara sunulur ve istysnler buna katılır, daha farklı konularda eklenerek detaylandırılabilir..

takım halinde çalışıp güzel projeler çıkartabilirizBir renault-12yi beyin dalgalarıyla kullanmak gibi
Malum sınırlı bütçe.
--------
Yarışma için bir dijital güç kaynağı içerisinde şema-baskı devre-pic&lcd & yazılım var.
Hatta özellikler eklenebilir. RF özellikler. Pratikte yapamasakta teoride yapabiliriz Proteus&Picbasic veya CSC C gibi.
öneriniz için tşkl diger arkadaşlarının fikrini almak için bir kaaç gün daha bekliyecegiz ondan sonra bir ortak sunum yapariz inşl iyi çalışmalar
Beni LED aydınlatma kategorisinde varım.......
slm arkadaslar yarisma icin bir karara vardik yarisma icin bir kac soz edeyim yarismalar bir kac tane olcak maddi durum el verdigi surece ilk yarismamiz sizden istenecek devre icin pic yazilim ve cizimi istenir yada devre veririz yazilim istenir ve yarismacilar 2 ser grup halinde yarismaya alinacak kazanan kisi siz degerli uyelerimiz sececek anket yolula oy verilecek bu sekilde ilk yarisma formatini olusturmak istiyoruz saygilar

Ne zaman başlıyor?
Her yarışmanın bir ödülü, dolayısıyla bir sponsoru vardır.
Benden bu kadar. Saygının olmadığı yerde yokum.
cvp bı tel yazıdıgım için eksik olmuş özür diliyorum sizde
en kisa zmanda baslamayi dusunuyoruz devamli guncel kalin. sponsor şimdilik var meftun ama bir sonraki yarışmada vazgeçmese devam edecegiz inşl .
Konu mert_13 tarafından (05.Ekim.2011 Saat 23:26 ) değiştirilmiştir.
hocam aslında basit olarak çizgi izleyen araçların gündelik hayatta kullanımı veya sanayide kullanımı gibi bi yarışmada olabilir kategorilerden biri olabilir sık yapılan basit devre ve yazılımların kullanımını günlük hayata geçirme olayı olabilir
Abiler, kardeşler bende hangi proje olursa olsun PCB çizimine girmek isterim.
Elektronik çok kapsamlı bi olay o yüzden katagoriler olması daha doğru olur bence ben bu yarışmanın sponsoru olmayı isterim![]()
ÖLDÜRMÜYEN ACI KUVVETLENDİRİR
güzel düşünülmüş bence katagoriler halinde olursa daha iyi olur. örneğin
*robotlar
*kontrol kartları
*cnc
*rf sistemler
*uzaktan kumanda sistemleri
*sanayii cihazları (motor sürücüler, ısı kontrol cihazları, redresörler vs vs)
konu başlıkları daha da uzatılabilir. elekronik arge gerektiren bir iştir projelerin tamamı formda özel bir bölümde toplanabilir. saygılar
tşkl gumuselektronik desteginiz için de sonsz tşkl diliyorz
----------
tüm öneri gösteren arkadaşlara sonsz tşkl iletiyorm yarışma başlaması gerekiyordu bir kaç işten dolayı yarışma süresi uzadı inşl pazartesi günü başlamayı düşünüyoruz tüm üyelerimizi yarışmaya katılmalarını rica ediyorz iyi çalışmalar .
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)