güzel fikir abi ben varım bu işten pic ten fazla amlamam ama elimden geleni yapmaya çalışırım
merhaba arkadaşlar pic 16f84 kullanarak bilgisayar usbden baglatayarak çevremizdeki wirelles sinyallerini taratıp bulmak bilgisayar ekranında listelemek daha sonrasında bu sinyalleri güçlendirip wirelles sifresini çözme işlemini gerçekleştirmek istiyoruz. böle bir proje yapmayı düşünüyoruz görüşlerinizi bekliyorum olumlu ve olumsuz düşüncelerinz yazarsanız sevnrm
güzel fikir abi ben varım bu işten pic ten fazla amlamam ama elimden geleni yapmaya çalışırım
Peki neden böyle bişey yapmayı düşünüyorsunuz biraz açıklarmısınız.
biri bu tür seya ihtiyacı vardı ardından bu fikir dogdu ve üniversitede pic hocalarının destekleriylede bu projeyi hayata geçirmeyi düşünüyoruz peki sizlerinde bu konuda duşunceleriniz varsa almak istedim olumlu olumsuz düşüncelerinizi yazarsanız okadar ilerleme kaydedeceğimize inanıyoruzyildizelektronik Nickli Üyeden Alıntı
![]()
bende sizi destekliyorum ancak bu konu hakkında yeterli bilgi sahibi bilgi sahibi değilim...
bu iş için yazılmış pc programları var biliyorsunuzdur ama adam akıllı şifrelenmiş bir hattı kırmak nerdeyse imkansız diğer bir yönü ülkemizde malum kullanıcıların çoğu kotalı abone bu tip bir devrenin gerçekleşmesi durumunda insanların çok sıkıntı çekeceğini düşünüyorum ayrıca bunun yasal boyutuda olacağı malum üniversite hocalarının buna destek vermesi beni ayrıca çok şaşırttı çünkü bu tam anlamıyla hacktir SAYGILAR
bana kalırsa gerçekten güzel bir proje en azından araştırma geliştirmeye dayanan bir çalışma bunu yani günümüzde işin olumsuz şartlarına bakarak değil olumlu şarlarına bakarakda değerlendirmek gerekir kendi
nizi geleiştirmek istiyorsanız bu konularda bunu araştırıp bişeyler öğrenmek amaçlı çalışmalar yapılması bence en doğrusu ayrıca bu devre uygulamaya geçildiğinde bana kalırsa geliştirildiği takdirde daha faydalı amaçlar içinde kulanılabileceğine inanıyorum![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)