ne tür bir progragramlıyıcı kullanıyorsun ben bir kaç öneride bulunayım picten kaynaklanıyor olabilir ya bozuktur ya program ile pic uymuyordur programdan kaynaklanıyordur

Arkadaşlar pici programlarken 0000h lı bi hata alıyorum nası giderebilirim acaba bunu ayarlarıda eksiksiz yapıyorum yine veriyo haatyı kafayı yedirecek bu bi yardım edin arkadaşlar
ne tür bir progragramlıyıcı kullanıyorsun ben bir kaç öneride bulunayım picten kaynaklanıyor olabilir ya bozuktur ya program ile pic uymuyordur programdan kaynaklanıyordur

jdm programmer sanırsam evet o bgir sürü picle denedim artı başka bi pcde yaprım bunu yazdıktan sonra oldu benim pcdemi var acaba sorun
hoca IC progun bi sistem dosyası var o dosya bazen kendiliğinden siliniyor.O dosyayı yanlış hatırlamıyorsam windows/sistem dosyasına atıyorduk.

bende de aynısı oldu size göndereceğim dosyayı açın bu programda hata yok önce vindowsxp.reg dosyasını açın sonra türkçe yazan dosyayı kayıt defterine girin sonra verdiğim programı kullanın
1. dosya
http://www.mediafire.com/?uumijdjzxhi
2. dosya
http://www.mediafire.com/?muay3u3e0gt
ıc prog dosyası
ektedir
icprog un donanım ayarlarından çıkış gecikmesini 15 e çıkartın, seçenekler>karışık menüsünden işlem önceliğini gerçek zaman a yükseltin, seçenekler>programlanıyor menüsünden programlanıyorken doğrulama yap seçeneğini işaretleyin. eğer xp driveriniz yoksa icprog un exe dosyasının yanına icprog.sys dosyasıda temin edin ve seçenekler>karışık menüsünden nt 2000 xp sürücüsünü aktif edip programı yeniden başlatın. eğer bunlarıda yaptıktan sonra farklı adreslerde hata veriyorsa çıkış gecikmesini dahada yükseltin seri port kablonuzu kontrol edin...
Arkadaşların bir çoğu ve ben dahil o çok ünlü 000h hatasıyla karşılaşmamışımız yoktur... Genelde o hatayı ya programlayıcıdan ya pic ten yada Kullandığımız Pıg programının ayarlarını dogru bir biçimde yapılmamasından kaynaklanıyor... Genellikle forumda çoğumuz IcProg programını kullanıyoruz....
Aşağıda vereceğim döküman Ic prog ayarlarını ve Pıc programlarken nelere dikkat edeceğimizi anlatan güzel bir dökümandır...Herkese faydalı olayağına inanıyorum...
![]()

pıc programlayıcım pıckıt-2 usb. pıckıt-2'e bu programla hex dosyalarını yükleyebilirmiyim.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)