arkadaşlar brenner 8p yaptım fakat pic lerin zif sokete bağlantı pozisyonlarını bulamadım pic lerin bağlantısı konusunda yardımcı olabilecek arkadaşlara, şimdiden teşekkürler
arkadaşım yanlış anlamışsınız beni, ben yükleme yapılacak olan pic ler nasıl yerleştiriliyor manasın da sordum.bu konuda yardımcı olursanız sevinirim yoksa devre hazır çalışır halde kalibrasyonunu bile yaptım.picler hangi model pic zif sokete nasıl 1 numaralı bacağı zif soketin neresine gelecek bunun şekilllerini gönderirseniz sevinirim teşekkürler
[line]
arkadaşım ikinci mesajımı dikkate alma mesajını anladım pic lerin hepsinin bir numaralı ucu zif soketin bir numaralı ucuna gelecek şekilde yerleştirilecek. ben mesajını yanlış anlamışım. teşekkürler
Konu proteus7 tarafından (20.Ekim.2008 Saat 15:19 ) değiştirilmiştir. Sebep: Otomatik mesaj birleştirme
arakadaşım ben içine program atılacak pic için söyledim sadece dspic ler hariç diğer tüm picler dedğim şekilde zif sokete yerleştirilecek
evt pic in 1. ucu hep zif soketin koluna en yakın olanan takılcak yani en üstten herzaman
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)