Toplam 3 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 3 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    forum üyesi

Standart Brener 8 USB PİC progralyıcının kurulum ve kullanım videosu-buyrun

Arkadaşlar brener 8 tabanlı usb pic programlayıcıların kurulum ve kullanımının anlatıldığı videoları aşağıda veriyorum.
    http://img352.imageshack.us/my.php?i...kurdemomq5.swf

http://img155.imageshack.us/my.php?i...landemopv1.swf
    Konu ayhani tarafından (30.Temmuz.2008 Saat 02:29 ) değiştirilmiştir.
    www.kolaypic.com Parsic ile görsel pic programlama sitesi pic programlamanın en kolay yolu

www.kolayplc.com Türkiye'nin ilk ve tek PLC eğitim cd'si. PLC kursu artık bir tık ile elinizde!

ELEKTRONİK ÖĞRETMENİ

Standart Cevap: Brener 8 USB PİC progralyıcının kurulum ve kullanım videosu-buyrun

hocam videolar silinmiş tekrar yükleme imkanınız var mı birde pikler zif sokete nasıl yerleştiriliyor yardımcı olabilir misin? devreyi kurdum ama bir türlü kullanamadım çalışır durumda

forum üyesi

Standart Cevap: Brener 8 USB PİC progralyıcının kurulum ve kullanım videosu-buyrun

Alıntı wosvol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam videolar silinmiş tekrar yükleme imkanınız var mı birde pikler zif sokete nasıl yerleştiriliyor yardımcı olabilir misin? devreyi kurdum ama bir türlü kullanamadım çalışır durumda

İsteğiniz üzerine videolar tekrar yüklenmiştir.

2.sorunuza gelince piclerin 1 numaralı ucu zif soketin mandalına gelecek şekilde yerleştirmelisiniz.

Kolay gelsin.
    www.kolaypic.com Parsic ile görsel pic programlama sitesi pic programlamanın en kolay yolu

www.kolayplc.com Türkiye'nin ilk ve tek PLC eğitim cd'si. PLC kursu artık bir tık ile elinizde!

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)