eger windows işletim sistemi kullanıyorsanız onun dosyasını vermiş ayrıca programlayıcıda inceledimde harika herhangi bir aktarım programı kullanabilirsiniz bunu forumdan çok rahat indirebilirsiniz

arkadaşlar linkteki devreyi yaptım.fakat bunu pc me nasıl yükleyecem.aygıt yöneticisinde diğer aygıtlarda soru işaretli olarak kalıyor.
birde winpic800 de hangi proramda çalışır.yani programlayıcı seçiyoruzya hangisini seçecez.
http://www.sprut.de/electronic/pic/p...dex.htm#aufbau
eger windows işletim sistemi kullanıyorsanız onun dosyasını vermiş ayrıca programlayıcıda inceledimde harika herhangi bir aktarım programı kullanabilirsiniz bunu forumdan çok rahat indirebilirsiniz

her aktarım programı olmuyor winpic800 ün 3,55 ile çalıştığını söylüyolar, ama ben bulamadım hangi arayüz olduğunu.usburn programnı ile çalıştırdım oda karışık bi program.
Hocam bence bu devre ile hiç uğraşma biz bu devreden yaklaşık 50 tane yaptık ve birkaçında sorun çıktı sorunlardan bazıların bobinler kendiliğinden ısınıyodu (devlerede hiç kısadevre ve arızalı eleman vs. yokken bile) onun için gtp-usp-2005 programlayıcıyı yapmanı öneririm forumda var yanlız ben denemedim yapan arkadaşta çalıştığını söylüyor
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)