bu gibi devreleri hep yapmak istiyorum ama bir türlü ütü ile karta basamıyorum deli oluyorum ya 15dk kadar kartı ütüledim yine yarısı cıkıyor yarısı cıkmıyor arkdaslar bana yardım edin![]()
Arkadaşlar piyasada pic li devreler haliyle kol geziyor insanında yapası geliyor tabi bir programlayıcıya ihtiyaç oluyor ve öğretmenim ali hocamın çizimi olan bu devreyi sizlerle paylaşmak istedim.Kendim yaptım denedim gayet güzel çalışıyor tek eksiği Windows 7 kullanıyorsanız driverini tanıtamıyorsunuz.Şimdiden kolay gelsin...
![]()
Konu profahmet tarafından (19.Eylül.2009 Saat 00:11 ) değiştirilmiştir. Sebep: yazıları BÜYÜK HARFLE yazmak yasaktır.
bu gibi devreleri hep yapmak istiyorum ama bir türlü ütü ile karta basamıyorum deli oluyorum ya 15dk kadar kartı ütüledim yine yarısı cıkıyor yarısı cıkmıyor arkdaslar bana yardım edin![]()
kartı ütülemeden önce üzerini bildigin silgiyle sil ama sakın elinile tutma yüzeyini
üzerinde azıcık dahi yağ pıhtısı olsa bı zıkım şey tutmuyor
sen 15 dk ütülemişin ben dk ütüledim ve nasıl olduysa kartı patlattım valla bende ilk defa şahit oldum böle bişiye biraz uzun oldu ama içimden geldi söleim dedim
saol bide anlamadığım taraf hocamız kart bastırdı tam 3 adet bastım hepsi mükemmel bir şekilde cıktı evde yapıyorum olmayınca deli oluyor insan![]()
plaketi ütülemeden önce bulaşık teli ve cifle temizlemeyi deneyin
daha önce brenner pic programlıyıcı yaptım istediğim verimi alamadım uzun zamandır gtp programlıyıcı yapmak istiyorum ama fırsatım olmuyordur inşallah sorunsuz çalışır
hayırdır bende brennerden çok memnunum
laptoplarda sorun çıkarıyor diye duydum gibi ama...bu mu başkasımı denemedim tabi ben![]()
valla onları bilmem arkadaşlarda ben bundan memnunum sıkıntısız baskı devresi var artı denenmiş
valla benim sitede Brenner8.5 başlığında verdiğim bir baskılıdevre var onu yapmanı tavsiye ederim zaten picin var heralde zif soketle picdende başka masrafı yok bende şu anda hiçbir picde sorun çıkarmadı denediğim picler 16f84, 16f628, 16f877, 18f2550, 18f452, 18f4520 tek kötü yanı c serileini programlamıyor
bende o baskılıdevreyi hala kullanıyorum bir sorun yok. belki sorunun kalibrasyon olabilir yaptınmı kalibrasyon birde usburn hangi sürümünü kullanıyorsun
kalibrasyonu yaptım usburn'nünde bu dosyadakini kullandım olmadı kendi sitesinden en son sürümünü indirdim olmadı
Arkadaşım merhaba,
.rar dosyasını bir turlü açamadım ve şemaya ulaşamadım.Nasıl elde edebilirim?
Teşekkürler.
mükemmelll eagle dosyaları da içinde
saol tşk ++++
arkdslar öncelikle devre için teşşekür ediyrum fakat ben ares dosyasını açamdım. eger elinde baskı devresinin ve schematiğinin pdf i olan arkds varsa ekeleyeblirmi. dosyanın içinde eagle dosyasındaki pdf te yanlıslık var çünkü devrede 10 tane 1n4148 varken şematikte 4 tane var.
ayrıca bu winpic programı açılışta bir WP800IO.sys die kurulum olumsuz şeklinde bir uyarı veriyor. bu şekilde çalısrmı. ayrıca bu program wistada çalısrmı
----------
arkdslar kimse neden cevap yazmyor.
ben bugun 18f2550 aldım jdm programlayıcı ile programlamaya çalıstım. programlayamdım.daha once bu programlıyıcı ile 18f452 programlamıstım.
bunu nasıl programlayıcaz.
ugur başka bir usb programlayıcıda programlak 2550 yi yoksa sorun yaşarsın![]()

arkadaşlar bu devreyi başka yapıp çalıştıran warmı yapmayı düşünüyorumda
arkdaslr 18f2550 sonunda programlamayı başardım. yanlız bu devrenin açık seması varmı. çünki eagle içindeki şema yanlış. bendeki proteus sürümü burdaki dosyayı açamıyor.

uğur kardeş devreyi yaparsan resimlerini koyabilirmisin?
kardeş devreye illaki şartlanmayın erdemin önerdigi bir devre var bende yaptım 12 adet felan çokta güzel çalişiyo uygun olursanız onu yapin bilindik bir devre zaten ....![]()

http://www.elektrobilim.org/forum/showthread.php?t=2013 fancy kardeş dediğin devre bunu acaba
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)