Arkadaşlar Pickit2 den herkes memnun anladığım kadarıyla. Bende GTP programlayıcı yaptım bu sitenin sayesinde. Gayetde güzel çalışıyor. Ama pickit2 nin avantajları diğerlerine göre çok galiba. O zaman bir tane benimde olsun dedim ama ares çizimi hiçbir yerde bulamadım. PICKIT2 Zif soketli PCB devresi Ares olarak bulabilirmiyiz.
Evet gayet güzel ama zif soketi yok hemde lite versiyon galiba. Başka çizimler gelmezse bunu deneriz artık.

bu çalışıyormu ve neleri programlayabiliriz

ORJİNAL PICKİT2 BUYURUN BUDA BENDEN OLSUN ARKADAŞLAR HERŞEYİ İÇİNDE İSTERSENİN BU DEVREYİ GÜNCELLEYE BİLİRSİNİZ YANİ TAMAMEN ORJİNAL ARKADAŞLAR UMARIM İŞİNİNE YARAR BEN YAPTIM KULLANDIM GÜZEL CALIŞIYOR ŞUAN BEN PICKİT3 KULLANIYORUM NEYSE HERKEZE KOLAY GELSİN
AB ELEKTRONK-GVENLK-OTOMASYON SSTEMLER
Konu AB ELEKTRONİK tarafından (01.Kasım.2011 Saat 00:18 ) değiştirilmiştir.

bende branner 8.rev5 var full kendim yaptım çok güzel çalışıyor işine yararsa söylersen eklerim buraya arkadaşım.....orjinal site ismi:homepage alman sitesi
ben internetten aldımw7 de kullanıyorum. 50tl ye almıştım
![]()
Allah hepimize mühendis olmayı nasib etsin
By : Seyit Ali Yiğit

ricaederim canım kardeşim umarım işinize yarar
AB ELEKTRONK-GVENLK-OTOMASYON SSTEMLER info@abelektronik.net abelektronik42@hotmayıl.com
0 506 500 47 47 konya/türkiye
Merhaba arkadaşlar bende brenner 8p yaptım ancak pıc 18f2550 nın ıcıne hex atmam gerekıyor onu nasıl yapıyoruz baska bır programlayıcı mı lazım bunun baska bır cozumu yok mu ?
Eyvallah kardeşimbende dediğin gibi bi tane de seri port programlayıcı yaptım onunla oldu :d senın dediğini derste hocaya sorduk oda bir bilgisi olmadıgını söyledi :d
teşekkürler....saygılar.....

Muhterem Kardeşim Eline sağlık..

AB elektronik'in verdiği devreyi yapıp çalıştıran varmı ?
ben öğrencilere şu devreyi yaptırdım.Gayet güzel çalışıyor.zif için pcb programı pcbwizard kullanılmış.pickit ise pdf olarak verilmiştir
Bu da başka bir devre.İzmirde bir bu devre üzerinde biraz değişiklik yapıp ticaretini yapan kişiler var.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)