kardeş pickit2 alabilirsin.onun kendi programı var.ama başka progrmlarlada uyumlu.sanırım bunun içinde mplab da vardı.geçen sene 50 tl ye almıştım.çok memnunum
Arkadaşlar Ben Pic Programlama İşine Daha Yeni Başlıyorum Ufak Tefek Şeyleri Biliyorum Ama Bu Güne Kadar Evde Hiç Pic Programlama Yapmadım Lisedeyken Yapıyodum Rs232 İle Ama Bende Laptop Var Malesef Usb'li Programlama Gerekiyor.Başka Sorumda Olacak Size Pc'de MPLAB v7.6 Var Bu Program İle Pic Programlama Yapabilirmiyim.
YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

kardeş pickit2 alabilirsin.onun kendi programı var.ama başka progrmlarlada uyumlu.sanırım bunun içinde mplab da vardı.geçen sene 50 tl ye almıştım.çok memnunum
yardımın tesekkur ederım ama ben kendım bseyler yapmak ıstıyorum hazır olunca pek anlamı kalmıyo kendım yaparken bır cok sey ogrenıyorum .
baska yardımcı olacak arkadas yokmu.

tamam pickit 2 yapabilirsin![]()
brenner 8 de yapabilirsin nette yapılmış örneği çok
bende el yapımı var memnunum açıkçası kalibrasyonu filan tutturdun mu güzel devre
TnisayG..!
pickit 2 bu sitede varmı .daha yenıyım tam olarak bılmıyorumda forumu varsa lınk atabılırmısin

kardeş arama yap sitede veya yaz googleye pickit 2 clone falan yaz.pickit 2 schmatics yazabilirsin.
tesekkur edrım
Yeni başlayalar için brenner8 pickit2'den daha uygun.
Usb destekli ve nette birçok türkçe döküman mevcut.
Pickitte ise piyasada birsürü klon dolaşıyor, herkes kafasına göre modifiye etmiş, piyasada kit olarak satılanlar bile orijinalin birebir klonu değil. (sure electronics klonu hariç)
Kendiniz yapacaksanız brenner öneriyorum, kullanımı da pickite göre daha pratiktir.
eğer satın almayı düşünürsen uygun fiyata elimdeki breanner8 i verebilirim.ben kullanmadığım için boş boş duruyor...
yok almaya gerek yok saolasın kendım yapıp bırseyler ogrenmek ıstıyorum daha yenı oldugum ıcın
bi zamanlar bende heves etmiştim yapmaya zif soketti pic ti baya masraf ettim sonrasında devreyi yaptım oda ne çalışmıyor artık nerde hata yaptıysam 3 yıl önce filandısonra bi tane aldım kullanıyorum en güzeli galiba
)
TnisayG..!
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)