güzel çalışma mehmet abi tebrikler
![]()
selam arkadaşlar bi sitede görüğüm saat derece tarih ve gün göstergeli devreyi yaptım oldukça güzel çalışıyor rtc için pil ilavesi yaptım devre ve kaynak kodları bana ait değil alıntıdır ben sadece baskı devresini çizip uygulamaya koydum yapacak arkadaşlara kolay gelsin lcd olarak atm 1602 kullandım ben şimdilik elimde olmadığından ısı sensörü kullanmadım aldıktan sora takıcam o yüzden ekranda sıcaklık bölümünde -65535 gözüküyor
![]()
güzel çalışma mehmet abi tebrikler
![]()
kaça satarsın bun devreyi?
tamam kardeş anlaşırızda,ederi ne bunun?kaç para?
30 tl
arkadaşlar bu projede 16f628 in konfigirasyon bilgilerini söyleyebilirmisiniz?????????...teşekkürler..
eline saglik isis semasini acamadim acaba elinde semanin resmi varmi aresi acmamda sorun yok saygilar.
eline sağlık güzel olmuş ama
dereceyi doğru olarak göstermiyor gibi geldi bana. sen herhalde ds18b takmamışsın ama
isite de doğru çalışmıyor gibi.
yok derecede bi yanlış olçme söz konusu değil
[QUOTE=informer;10727]selam arkadaşlar bi sitede görüğüm saat derece tarih ve gün göstergeli devreyi yaptım oldukça güzel çalışıyor rtc için pil ilavesi yaptım devre ve kaynak kodları bana ait değil alıntıdır ben sadece baskı devresini çizip uygulamaya koydum yapacak arkadaşlara kolay gelsin lcd olarak atm 1602 kullandım ben şimdilik elimde olmadığından ısı sensörü kullanmadım aldıktan sora takıcam o yüzden ekranda sıcaklık bölümünde -65535 gözüküyor
arkadaşım okumuyormusun devreyi paylaşan arkadaşımız ısı sensörü kullanmadım o yüzden -65535 gözüküyor demiş
sen yapacaksan yap devreyi korkma devre çalışıyor
tekrar söylüyorum hocam isis de devreyi acamadim nedeni nedir ?
7.6 kullaniyorum normalde acmasi lazim ama acilmadi
bende lcd saatimi yaptım devre gerçekten çok güzel paylaşan hocamıza çok teşekkür ediyorum
yaptığım çalışmadan resimler
nasıl??
Konu 1844 tarafından (18.Eylül.2009 Saat 23:10 ) değiştirilmiştir.
bravo ramazan başarılarının devamını dilerim
bu başarıda senin çok büyük önemin var mehmet abi
en son düzenledğim baskı devresi
Usta arkadaşlar öncelikle herkese merhaba bu stede bu bılgılerı paylaştıgınız için çok teşekkürlerimi sunuyorum
~~ACİLLL~~
Paylaşmış olduğunuz devreyı proje ödevi olarak yapmak istıyorum fakat kafamda şüpeler oluştu devrenin en son halini İNFORMER arkadş düzenlemiş bı kac degısıklık eklemıs o halıylede çalışırmı acaba devre çalışır dıyorsanız yapacam Birde bana pice yazılan HEX dosyasıyla birlikde BAS dosyası da lazım hocaya gostermek için onuda ekleyebilirsenız çoooook sevınırım şimdiden teşekkürler arkadşlar
mail:efsane.brs@hotmail.com
kristal kardeş değeri 32.768Khzdir ds1302nin çalışması için gereklidir
informer hocam ikinci yapmis oldugunuz pcb yi acamiyorum 7.6 kullaniyorum
ya benım bu devrede anlamadıgım bı noktada devredekı swıch anahtarın gorevı ney orada tam olarak anlayamadm devreyı acıp kapıyormu yoksa sadce lcd ile alakalımı bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler....
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)