Toplam 9 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 9 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    Yasaklı üye

Standart TÜRK BAYRAGI

S A İYİ GECELER BU PROJEYİ YENİ BİTİRDİM BİR OKUL İÇİN YAPTIGIM BAYRAK PROJESİ İDİ UMARIM SİZİNDE HOŞUNUZA GİDER ARKADAŞLAR SİZİNLEDE PAYLAŞMAK İSTEDİM
    KOLAY GELSİN HERKEZE AB ELEKTRONK-GVENLK-OTOMASYON SSTEMLER info@abelektronik.net 0 506 500 47 47
    konya
    Eklenen Resimlerin Önizlemeleri Eklenen Resimlerin Önizlemeleri TÜRK BAYRAGI-ab-elektronik.jpg  
    Eklenen Dosyalar Eklenen Dosyalar

Fatih ÇEVİK
    Nereden
    SAKARYA

Standart Cevap: TÜRK BAYRAGI

güzel bir çalışma olmuş elinize sağlık...projedeki led sayısı felan vere bilirseniz yapacak olanlara kolaylık olur...teşekkürler
    Kız dediğin İstanbul gibi olmalı Fethi zor FATİH'i tek olmalı....

forum üyesi
    Nereden
    hatay

çok güzel görünüyor tebrik ederim.
    devredeki ledleri nasıl sürdünüz. yani arka fon(kırmızı led) ay ve yıldız ayrı ayrı mı sürüldü. biraz bilgi verirseniz sevinirim.

forum üyesi

Kardeş emeğine sağlık. Devre çift yüzlü mü? Kafam karıştı kusura bakma.

Emektar Konyalı
    Nereden
    Gonya

kardeş görünüş açısından çok güzl olmuş gerçekten. fakat devreyi incelediğimde bacak bağlantısı olmayan veya bir bacağı boşta kalan ledler olduğunu gördüm. onların akibeti ne olacak? eğer onlarada bir çözüm bulursanız çok müthiş bir devre olacağına eminim

Allah hepimize mühendis olmayı nasib etsin
    By : Seyit Ali Yiğit

Yasaklı üye

s a arkadaşlar ben 560 omla sürdüm uzun ömürlü olsun diye ama dileyen arkadaşlarımız daha parlak yansın derlerse 180 omile sürebilirler ben butür devrelerde 560 om kullanıyorum başım hiç agrımıyor birazcık zayıf yanıyor ama hiç sıkıntı vermiyor bana 12 volt besleme gerilimi yapmak isteyen arkadaşlara kolay gelsin NOT TİCARİ OLARAK KULLANILAMAZ TÜM HAKLARI AB ELEKTİRONİK İN DİR SAYGILARIMLA

forum üyesi

hocam devrede bazı ledlerın bacakları boşta onları nabıcaz ? devrenın calısır halde fotosu vıdeosu fılan varmı dırenc ıcın yer yok bıraz acıklama yaparmısınız

Yasaklı üye

selamun aleyküm
    canım kardeşim sen gercekten elektronikci isen busoruyu sorman okadar mantıksızki tabiki led lerin bir tarafındaki ucuna yani üc led seri baglanmıştır yani beyazlarda kırmızılarda ise
    dörtanesi seri baglanmıştır bunların + bacagına direç bagla _ bacaklarınıda birşeştir hepsi bu bu devrede calışmayacak şey nedir anlayamadım bana inanmazsan dememesi cok kolay arkadaşım eline 4 adet kırmızı led al birbirine seri bagla ve birtanede direc al onuda bagla sonra ona 12 vot ver yanıyorsa sorunsuz mesela onu bir hafta yak sorun yaşamıyorsan devreyi yap yaşıyorsan sorun demekki devre calışmıyor demektir bukadar basıt denemesi calışmazsa sadece 4 adet ledine yazık olur istersen adresini ver ledleride ben göndereyim sana olurmu ne videosu ben yaptıgım hiç bir devrenin videosunu cekmedim hatta bana güvenmen için şögle yap miliegitimin sitesinde türkiye birincisi yaptıgım meram anadolu lisesi megatıronik sınıfı diye yaptıgımız şeylervar onlara bak dahada inanmıyorsan devreyi yapma olsun bitsin canım kardeşim okadar yogunumki bukadar cıze bildim devreyi ve elemanlara verdim diger yol olması gereken yerlere kablo ile atlama yaptıla ve sorunsuz calışıyor oşekilde biter bitmez satıldı zaten sattıgım yerde meram anadolu lisesi halen sorunsuz calışıyor inanıp inanmamak size kalmış
    saygısızlık yaptımsa özür dilerim herkezden kolaygelsin herkeze allahıma emanet olun

AB ELEKTRONK-GVENLK-OTOMASYON SSTEMLER info@abelektronik.net 0 506 500 47 47 konya/türkiye
    Eklenen Resimler Eklenen Resimler  

Emektar Konyalı
    Nereden
    Gonya

onları anladık kardeş. onlarıda birleştirseydin olurdu orası tamam. Fakat "2 bacağıda boşta kalan" ledler var. onları neden bağlantı yapmadın diyoruz.

Allah hepimize mühendis olmayı nasib etsin
    By : Seyit Ali Yiğit

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)